reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Przykro mi Sun że podkulasz ogon jak ktoś napiszę ci parę słów prawdy... Nikt tu nigdy nie jest tylko głaskany... forum nie jest od tego, a od wytłumaczeniu pewnych kwestii... jeśli się tysiąc razy do ciebie piszę jedno a ty wciąż drugie... każda stara się pomóc jak moze a efektów nie widać, to i wkrada się złość....

Myślę ze żadna z nas nie chcę cię stąd absolutnie wyganiać, a po prostu dać ci porządnego kopa w dupę żebyś się opamiętała... mam nadzieję że za jakiś czas zrozumiesz o co nam chodziło a wtedy na pewno podziękujesz za te słowa krytyki...

reklama
hej kobiety, strasznie sie czuje bo zjadłam za duzo, mam nauczkę, po takim rzyganiowym poście powinnam jeść małe porcyjki, a nie jak szczerbaty na suchary się rzuciłam, i teraz strasznie cierpie.
Nie wiecie czy moge krople żołądkowe ? No i wrócił ból brzucha z boku, i jestem pewna ze to przez te moje zaparcia, bo tylko jak zaczęłam więcej jeść to odrazy mam zator - no nie ja się wykończę, już wolałam rzygać po każdym jedzeniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny, używała któraś z Was LH TEST firmy domowe laboratorium?Wg instrukcji 22 mam zrobić pierwszy pomiar hmmm jejku to dużo czasu jeszcze
ja uzywalam tego testu i przy moich 27 dc mialam chyba robic od 10 dnia... ale tak na prawde 2 krechy grube wychodzily dopiero w 12 dc, wczesniej niz tam jest napisane w instrukcji to chyba nie ma co robic, bo tylko wpedzisz sie w koszta robiac przez wieksza liczbe dni a one jakos mocno tanie nie sa :-)

a ja znów mam złego faceta :-(

brat jego sprzedał klasery dwa ze znaczkami za 200 zł.. gdzie pojedyńcze kolekcje kosztują tyle a było ich kilka.. dawno go tak złego i zawiedzionego nie widziałam :-(

miq a Ty badasz temperaturke? ja to nie mam zaufania do LH testów.. najlepszym wyznacznikiem owulacji jest śluz+temperatura. Polecam forum 28 dni do prowadzenia takiego wykresu..
niestety nie, z racji tego, że pracuje na 3 zmiany nie mam jak określić stałej pory, chyba że macie jakis pomysł jak to rozwiązać?

Cześć kobietki co tam słychać? Coś ciekawego się wydarzyło ostatnio na forum? :)
Przede wszystkim jak dzidziuś Big - niestety zatrzymałam się na etapie gdy Big była na porodówce :(
No i jak tam Ael - to już chyba całkiem niedługo? :)

reklama
Big urodziła syna Dominika :-) włosy ma długaśne.. :-) ale nie chwaliła Nam się oficjalnie na wątku tu :-( a Ael do 2 tygodni będzie się rozkakowywać :-p

Do góry