reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Natkusia to danao pytała się Ciebie o to gdzie mieszkasz, bo też jest z tym samych stron co ty... ja jestem z centrum polski: Łódź

Fasolko ja też mam 160 cm... mówi się: "co małe to i piękne" :-D a mój mąż ma 183 cm... ale zawszę chciałam mieć wysokiego męża...

reklama
_IJP4237.jpgDSC09957.jpg

Też się pochwalę a co !! :-D

Sun przepraszam, jestem taka mega roztrzepana ostatnio że szok :| już dzisiaj moja przełożona się pytała czy czasami nie jestem w ciąży :D ojj a ostatnio się zdarza, w ciągu ostatniego tyg 2 razy zostawiłam kluczyki w drzwiach samochodu i poszłam :D
Oczywiście będę dawała znać co i jak :)

danao a Ty gdzie mieszkasz? :* ja pracuję w Kato więc takie centrum Śląska.

Magda świat jest mały :) a Ty mieszkasz blisko Tychów? :>

No to praktycznie tak jak ja mam 163 a mój 183 :D tylko że zamierzam szpile (przynajmniej do kościoła) założyć na minimum 10 cm :p

Gochaa nie wkurzyło Cie sypanie ryżem?? nie miałaś później problemu z "wyjęciem" tego z włosów??

Oglądacie na TLC "porodówkę"?

Taka tradycja fakt faktem trochę tego miałam we włosach ale jakoś się tego pozbyłam !! :-D
Gorzej było jak dostałam rozpędzoną groszówką w oko :szok: bolało ale przeżyłam tylko bałam się że mam limo na weselu !

reklama
Niby tradycja... :p ,
Boże tak się zastanawiałam o co Ci chodzi z tą "groszówką" haha dopiero po kilku minutach doszło do mnie że chodzi o 1 grosz <lol2>

Danao ja mam rodzinę w Wodzisławiu ... :p

Do góry