reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Claudusiu witaj! Daj sobie czas, nie pospieszaj się, przyjdzie czas,że poczujesz "to" i podejmiesz się ponownie staranek

Pyscku z porannego bo stężenie hormonu jest wtedy najwieksze. To owulacyjne testy robi się po południu.

Witajcie szkraby
mnie coś dzisiaj kusiło, żeby zrobić test ale zapomniałam i pierwszy mocz poszedłłł... Jak narazie nie boli mnie brzuszek, wróciłam mi iskierka nadziej

ma_gdalena...moj problem polega na tym, ze ja nie umiem gotowac...i zawsze cos spitole, tak jak ostatnio z krewetkami...dusilam 20min a wystarczylo 3min:-D:-D bo ja to taki geniusz kulinarny:-)
claudusia...ja sie witam, bo sie nie znamy :-):tak: przykro mi, ze mialas taka przygode...dobrze, ze juz jest lepiej. niedlugo znow zaczniecie starania i na pewno sie uda <glaszcze>

she...ja tez &&&&&&&&&, @ uciekaaaaaaj!!:tak:

pyscek...nie rob testu teraz, najlepiej z rana...dzis masz termin@?

Ostatnia edycja:
dziurko własnie doszłam do takiego wniosku ,że pewnego dnia poczuje że to właśnie dzisiaj zaczynamy staranka, chociaz nie powiem żebysmy sie jakos zabezpieczali bardzo :) więc jest tez opcja niespodzankowa a to by mnie chyba bardziej ucieszyło ;) ale jak to sie mówi dzidzi wie kiedy ma sie pojawić :)

miliaa
miło mi poznać ;) dziekuję za ciepłe słówko ;]

Claudusia nooo dzidzi też czasem trzeba pomóc podjąć taką decyzję:p Ale najważniejsza w tej chwili jesteś Ty, Twoje samopoczucie. Nie spinacie się za bardzo (gratuluję i podziwiam) a to duży sukces:)

pyscek...no to narazie luzuje kciuki i za 9-10dni znow zacisne MOCNO:-)
ja kochane musze odciac sie od forum na chwile, bo musze isc pouczyc sie anglika, mam egzamin 2 grudnia a od 25 listopada zaczynaja mi sie ustne...bede pozniej...aaaaaaaaale mi sie nie chce:baffled::happy2:

reklama
Dzień dobry!

Lilly GRATULUJĘ!

A ja wczoraj zaczęłam odpisywać na te pytania ale poległam przy połowie. Muszę dziś dokończyć.

Oj tam oj tam! Cieszę się że się wpisałaś :-D i się nie przejmuj długością bo ja jestem zaraz za tobą :tak: swoją drogą piękny avatarek!

Dzięki dziewczyny za wsparcie :-)

Nie odzywam się do niego, dzisiaj chyba zabieram swoje rzeczy, nie mam już siły powoli :-)

Wiesz... gdyby to sie zdarzyło raz... no dwa razy... ale z tego co piszesz to są sytuację które mimo rozmów mimo interwencji, obrażania się... nie znikają... on po prostu taki jest i bedzie, a to od ciebie teraz zależy czy potrafisz zyć z tym czy nie... Kiedys słyszałam bardzo fajne stwierdzenie.

"Faceta nie zmienisz. Musisz go pokochać ze wszytkimi jego wadami i zaletami"

Tak ale kreska nie zmieniła swej intensywności od wczoraj więc pewnie dzień po dniu nie opłaca się robić.. ale kreska JEST a to dobry znak :)
Jutro lekarz także może dowiem się więcej.. Ojj nerwy mnie zżerają

Ja mykam do pracy, oczywiście będę tu do Was zaglądać Miłego dnia :*:*

No to trzymamy kciuki zeby jednak test (a raczej testy) pokazywały prawdę! Ja bym nie wytrzymała i poleciała jeszcze dzisiaj na bete HCG.

Witam się z samego rana :) Doczytalam wczorajsze posty :)

Jesli chodzi o suknie to wsyztskie wygladałyście boskooo :D Nie mogłam sie napatrzeć :)

LILIII GRATULUJE :D :D :D

A wy nie dobre ciezarowki przy przesylaniu fluidkow o mnie zapomnialyscie :( Oj nie dobre nie dobre :(:crazy: Jesli dzisiaj przyjdzie moja @ to bedzie Wasza wina :p hehehe

She specjalnie dla ciebie!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ufff, ale sie naczytalam kochane. masakra ile wy potraficie wyprodukowac :-)
za wszystkie testujace MOCNO TRZYMAM KCIUKASYYYYY&&&&&&&&&&&....:-):-):-)!!
tak w ogole witam sie ze wszystkimi z ktorymi sie nie znam, gochaa, natkusia:-)
wszystkie na slubie wygladalyscie przepieknie! te suknie...ehhh...martocha...ty najbardziej w moim guscie, sliczna sukienka:tak:
magd.a...wez ogarnij swojego, zachowuje sie jak dzieciak...a ile on ma w ogole lat? jest bardzo zwiazany z matka?
a o co chodzi z tym vademecum? bo ja tez chce poczytac co tam piszecie:confused:

A co tam u ciebie kochana! Kiedy testujesz? ;*

Dzień dobry... dziś się wyspałam chyba za wszystkie czasy, planowałam iść rano do laboratorium na pobranie krwi ale nie mogłam się zmusić żeby wstać z łóżka :-p
Za chwilkę i tak będę musiała wybrać się na zakupy bo mąż zażyczył sobie na obiad zapiekankę z makaronem, brokułami i pieczarkami i właśnie tych pieczarek nie mam... :crazy:
Ja również trzymam kciuki za wszystkie testujące&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

She a Ty kiedy testujesz???? ;-)

Ha... ja miałam dokłądnie taki sam poranek dzisiaj... miałam jechać na badania, ale dupa.. jak przysnełam z rana to obudziłam sie może z pół godziny temu zaledwie... Aaaa i jeszcze mam glukoze do picia... :zawstydzona/y:

Hej Dziewczyny!! :-)

AEL i LILLY goraco gratuluje narodzin dzieciaczków!! :)

A jak tam u Was leci dziewczyny:)
Ja się chyba w końcu pozbierałam po stracie dzidzi, ale jak na razie staranka wstrzymane bo na to jeszcze chyba nie jestem gotowa.
A jak tam idą wam staranka no i jak sie mają nasze ciężaróweczki :) Buziaki dla Wszystkich ;-)

Jejku kochana jak dobrze cię widzieć! Całe wieku cię nie było!! Kochana cas sam przyjdzie na staranka, najpierw trzeba sie nieco podnieść, odnaleźć i dojrzeć na nowo do tej myśli. Powodzenia kochana!

A mnie coś dzisiaj na spanie wzieło i po raz pierwszy od baaaardzo dawna wstałam po 11... :szok: U mnie to abstrakcja bo nigdy nie śpie dłuzej niż do 9 :no: Zaraz zmykam robić jeść bo mój luby za godzine do pracy idzie! Będą klopsiki w ciemnym sosie z ziemniaczkami i buraczkami.

Do góry