reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
teraz temperatura nie ma znaczenia. Nie nakręcaj się ja w lipcu i sierpniu miałam identyczne objawy, tylko w lipcu dodatkowo nakręciłam się jak głupia i nic z tego nie wyszło. W sierpniu jak olałam sprawę to mam już 7,5 cm w brzuchuszkoda, ze natura tak to zrobiła, że objawy ciąży są podobne do tych przed @. Pobolewają mnie piersi (przed braniem tabletek, nie miałam takich objawów przed @) wczoraj ten ból z prawej strony, biały śluz ale to może być wszystko i nic. Coś mnie teraz walnęło i zmierzyłam sobie temp. 37°C
She mam taką nadzieję bo jak wcześniej mu o tym mówiłam to twierdził że nie ma mowy ( nie wiem czemu ale chyba w jakiś sposób uwłacza to jego męskości albo coś ) Ale będę go przekonywała żeby dla mojego świętego spokoju zrobił ;-)
A tak w ogóle to trzymam kciuki żeby @ nie przylazła !!
She123
gocha wielkie dzieki :* My w tym miesiacu nie przykladalismy sie do staranek moze 5 razy kochalismy sie w ciagu calego miesiaca co jest do nas nie podobne ;p bo zwykle czestotliwosc jest 10X wieksza
ale nie bylo nastroju po tym wsyztskim...
Takze jesli @ przyjdzie to wiadomo ze troszke bedzie pryzkro bo juz staz w staraniach jest dlugi ale płakać nie bede...
Takze jesli @ przyjdzie to wiadomo ze troszke bedzie pryzkro bo juz staz w staraniach jest dlugi ale płakać nie bede...
zafasolkujęodzaraz
Po czytaj na necie, jak go podejść. Niestety nie jest to prosta sprawa.She mam taką nadzieję bo jak wcześniej mu o tym mówiłam to twierdził że nie ma mowy ( nie wiem czemu ale chyba w jakiś sposób uwłacza to jego męskości albo coś ) Ale będę go przekonywała żeby dla mojego świętego spokoju zrobił ;-)
zafasolkujęodzaraz
musisz dać :-)Właśnie wiem że nie będzie łatwo. Bo to trochę śliski temat, więc muszę zrobić to tak żeby nie obrazić jego żołnierzyków i jego !Dam rade
![]()
Mój Małz jak zaciążyłam w 2 cyklu starań to był z siebie tak dumny, że mało nie pękł. Myślałam, ze go ego rozsadzi. Jak na to patrze z perspektywy czasu, to myślę, ze chyba tez bym miała problem namówić go na badania - gdyby zaszła taka potrzeba.
Ostatnia edycja:
Faceci mają inne myślenie niestety. My się badamy robimy cuda na kiju żeby zajść w tą upragnioną ciążę a oni przeżywają to jakoś inaczej. Tłumią emocje w sobie i nie chcą się przyznawać że ich to boli..
Lecę nakładać obiadek bo mężuś przyszedł
Będę wieczorkiem !
Lecę nakładać obiadek bo mężuś przyszedł
reklama
donia 1980
oj dziewczyny ale się tu działo
na początek ogromne gratulacje dla Ael i Lilly i szkoda mi naszej Aelredki, myślałam, że chociaż po porodzie jej ulży a tu ja widać nadal jakieś problemy ehhh
Atanku dziękuję ochana, zakupię takie smoczki. Ale dlaczego kupiłaś 3-6 mcy? Ja chcę takie do szpitala
Magd.a szkoda Ciebie dla takiego faceta. Znajdź sobie kolejne ciacho a temu Twojemu M. tylko ślinka będzie ciekła. Ps. Obiecuję wpisać się do Vademecum (oczywiście ja przejdzie mi ciążowe lenistwo :-))
A ja u mamusi, byczę się i objadam :-) Amelcia harcuje w brzuszku dziś wyjątkowo aktywnie, ale kocham tę moją małą (właściwie już nie małą) kuleczkę najbardziej na świecie. Moja mama obkupiła mnie we wszystkie potrzebne rzeczy, zostały tylko smoczki
Aha i mamusia powiedziała jeszcze, że wraca ze mną do Warszawy bo musi mi spakować torbę do szpitala
i teraz nie wiem czy cieszyć się czy płakać :-)
na początek ogromne gratulacje dla Ael i Lilly i szkoda mi naszej Aelredki, myślałam, że chociaż po porodzie jej ulży a tu ja widać nadal jakieś problemy ehhh
Atanku dziękuję ochana, zakupię takie smoczki. Ale dlaczego kupiłaś 3-6 mcy? Ja chcę takie do szpitala
Magd.a szkoda Ciebie dla takiego faceta. Znajdź sobie kolejne ciacho a temu Twojemu M. tylko ślinka będzie ciekła. Ps. Obiecuję wpisać się do Vademecum (oczywiście ja przejdzie mi ciążowe lenistwo :-))
A ja u mamusi, byczę się i objadam :-) Amelcia harcuje w brzuszku dziś wyjątkowo aktywnie, ale kocham tę moją małą (właściwie już nie małą) kuleczkę najbardziej na świecie. Moja mama obkupiła mnie we wszystkie potrzebne rzeczy, zostały tylko smoczki

Aha i mamusia powiedziała jeszcze, że wraca ze mną do Warszawy bo musi mi spakować torbę do szpitala

Podziel się: