reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam wieczorna porą, już w pracy:( wiecie co jakieś mdłości mnie dzisiaj dopadły.Jechałam autobusem i dzieciaczki chipsy wcinały jak mnie złapało za żołądek-modliłam się, żeby szybciej jechał...

she...jeszcze nic nie wiadomo, masz racje...ja nadal kciuki &&&&&&&&&&& zaciskam:-)

a ja sobie zrobilam piwko z miodem,bo mi sie zachcialo...ale chyba juz sie opilam i ide zaraz spac:-D

She dobre podejście! Trzymamy wciąż za ciebie kciuki!!!!! &&&&&&&&

Magdalena hahaha wykrakałaś!! A dla mojego bardzo spodobało się te łóżeczko i chyba takie zamówimy!

Milia nic nie mów!!! Ja zapomnę jak piwo smakuję! A czasem tak mnie nachodzi chętka......... a jeszcze w następny weekend mam urodziny koleżanki to będe się ślinić :-D

Dziekuje Wam kochane :* Bede was na bierzaco informowac :) Jutro bede dopiero poznym wieczorkiem na bb ale napisze co z ta wredna @ :) I jak jej nie bedzie nadal to w sb powtorze tescik z rana :D Wiele dziewczyn przeciez tak mialo ze w pierwszych dniach test byl negatywny ;p ja nadal mam nadzieje :) A jak nie wyjdzie to nastepny cykl :D Całuje kazda z Was z osobna i uciekam spac :) :** Bardzo sie ciesze ze Was mam :D :*

Fifka wydaje mi się, że jest naprawdę warte swojej wcale nie dużej ceny... tak jak Ci p0isałam wcześniej w rzeczywistości jest jeszcze ładniejsze i stabilne. A jaki wzór wybraliście??

She dobranoc! Słodkich i kolorowych snów!! Mam nadzieję, że @ nie odważy się przyleźć :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem :) Zrobiłam test i od razu sie ładnie wykapalam :)
Wyszła jedna okropna krecha :( Ale nie smucimy sie bo @ jeszcze nie ma i wszytsko sie moze zdarzyc ;p zreszta test to byla 25 i tak z wieczorka to roznie moze byc bo pilam wieczorkiem kawke i sporo siusilam :) Jak @ jutro nie bedzie to nastepnego dnia zrobie z porannego moczu :)

mi 25 nie wychodziło nawet 4 dni po planowanym okresie. Wiec trzymam kciuki za jutro

Ostatnia edycja:
Do góry