reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
She dobre podejście! Trzymamy wciąż za ciebie kciuki!!!!! &&&&&&&&
Magdalena hahaha wykrakałaś!! A dla mojego bardzo spodobało się te łóżeczko i chyba takie zamówimy!
Milia nic nie mów!!! Ja zapomnę jak piwo smakuję! A czasem tak mnie nachodzi chętka......... a jeszcze w następny weekend mam urodziny koleżanki to będe się ślinić
Magdalena hahaha wykrakałaś!! A dla mojego bardzo spodobało się te łóżeczko i chyba takie zamówimy!
Milia nic nie mów!!! Ja zapomnę jak piwo smakuję! A czasem tak mnie nachodzi chętka......... a jeszcze w następny weekend mam urodziny koleżanki to będe się ślinić

She123
Fanka BB :)
Dziekuje Wam kochane :* Bede was na bierzaco informowac
Jutro bede dopiero poznym wieczorkiem na bb ale napisze co z ta wredna @
I jak jej nie bedzie nadal to w sb powtorze tescik z rana
Wiele dziewczyn przeciez tak mialo ze w pierwszych dniach test byl negatywny ;p ja nadal mam nadzieje
A jak nie wyjdzie to nastepny cykl
Całuje kazda z Was z osobna i uciekam spac
:** Bardzo sie ciesze ze Was mam
:*
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Fifka wydaje mi się, że jest naprawdę warte swojej wcale nie dużej ceny... tak jak Ci p0isałam wcześniej w rzeczywistości jest jeszcze ładniejsze i stabilne. A jaki wzór wybraliście??
She dobranoc! Słodkich i kolorowych snów!! Mam nadzieję, że @ nie odważy się przyleźć
She dobranoc! Słodkich i kolorowych snów!! Mam nadzieję, że @ nie odważy się przyleźć

Ostatnia edycja:
reklama
JestemZrobiłam test i od razu sie ładnie wykapalam
Wyszła jedna okropna krechaAle nie smucimy sie bo @ jeszcze nie ma i wszytsko sie moze zdarzyc ;p zreszta test to byla 25 i tak z wieczorka to roznie moze byc bo pilam wieczorkiem kawke i sporo siusilam
Jak @ jutro nie bedzie to nastepnego dnia zrobie z porannego moczu
![]()
mi 25 nie wychodziło nawet 4 dni po planowanym okresie. Wiec trzymam kciuki za jutro
Ostatnia edycja:
Podziel się: