reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczynki....
Mamy dzisiaj piękny dzień... :-) ale mi jakoś nie do śmiechu, bo nadal mam ciche dni z mężem, a do tego zabrał rano dupę w troki i pojechał do rodziców, a mnie zostawił samą... :-( Przykro mi jest... ale nie poddam się i nie dam się tak łatwo przeprosić.... :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was kochane moje :) Niestety nie ud amis ie was nadrobic moze jutro jak ebde w pracy to pocyztam co tam przez weekend skrobalyscie :) U mnie ebz zmian :) @ nie ma ;/ Test neg...Objawów zadnych nie mam...troszke mnie tam brzuch pobolewa ale to o niczym nie swiadczy.. i troche sutki mnie bola :/... ehhh moze @ sie tak przesunie... i przez to w tyg musze isc do gin :(

Ostatnia edycja:
She ja jestem zielona w porównaniu do "ciężarówek".
Ale z tego co wiem to może się tak zdarzyć w przypadku testów domowych.
Ale nie chcę Cię nakręcać i robić Ci niepotrzebnej nadziei.
Musisz podpytać bardziej doświadczonych dziewczyn;-)

Dopytam jak któraś tu bedzie :p hehe w tyg umówie się do mojego gin i zobaczymy :) Też nie chce sie nakrecac ale powiem szczerze ze mala nadzieja jest ... ;)

reklama
Do góry