reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
niepotrzebnie robiłaś teraz bete jest za wcześnie !!! niepotrzebnie się zdołowałaś .... ej kobieto ....
a co do mojej tempki to wczoraj spadek miałam 36,1 a dziś wielki skok 36,4 ... nigdy jeszcze nie miałam tak wielkiej temp największą jaka miałam to 36,3

Witam wieczorowo...

She kochana, jeśli mogę Ci coś poradzić to zrób bete bo po 1: na testy apteczne i tak wydasz sporo kasy a one i tak pewności na 100% nie dają, po 2: masz wynik po kilku godzinach i konkretną ilość hormonu i po 3: jeśli ciąża jest to poziom hormonu określa "zaawansowanie" ciąży.
A to ~~~~~~~~~~ i &&&&&&&& dla cIebie:)

I w ogóle odzywać się nie powinnam co do wcześniej robionej bety(bo przecież ja się nie znam ale broń Bożę pod żadnym pozorem nie powinno sie tak robić. No chyba,że chce sie koniecznie miec depreche i doline

Piękny skok!! &&&&&&&&&&& :-)
Ja temkę miałam przez kilka dni powyżej 37 stopni (37,3 i 37,1).
Dziś spadek do 36,9.

A z tą betą to wiem. Ale wczoraj mi odbiło. Tak czasem mam :zawstydzona/y:

Dziurko kochana nie krzycz na sierotę :-p
Ja tak mam, że uparta jak osioł jestem i czasem słabo na tym wychodzę.
Zrobiłam, wyszło zero i wiesz co?
Trochę się uspokoiłam. Już mnie nie nosi.
I nieźle to zniosłam :tak:

Ostatnia edycja:
Aga spokojnie, kopa dostaniesz zara i tyle. Masz nauczkę:-p
Ale kochana...to dla Twojego dobra, nastepnym razem nie rób bo popatrz na tego pierona Neciuszke. Zrobiła za wcześnie i co? I to był szczesliwy cykl tylko beta robiona za wczesnie była.

Ty to kopa bedziesz dostawała ode mnie osobiscie jak znowu coś kupisz(wiadomo dla kogo) i znowu zatestujesz za wczesnie...oooo:-D

Ostatnia edycja:
Dziurko ja wiem, że Wy nie tak złośliwie to piszecie tylko z troską!! :)))
I za to Was uwielbiam :***

Napiszę Ci, że jak łapie mnie dół to ZAWSZE myślę o Tobie. Podziwiam Cię!!
Jesteś dla mnie WIELKA :-D

Aga a żebyś wiedziała, rosne w oczach, wszerz oczywiście:-D
Kochana jak masz doła wal śmiało na pw, Dziura Cię ustawi:-p

Kalisia to jeszcze tydzień tylko....albo aż, zależy jaki kto ma cykl...
Oczywiście &&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry