reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dla mnie to wszystkie jestescie Kochane i dziekuje Wam za wsparcie i w ogole... Żaluje ze wczesniej sie nie udzielalam na tym forum tylko siedzialam cicho;-)
Kalisia ja tez trzymam &&&&
Dziurko trzymaj sie i dbaj o siebie;-)
Pyszczku dwie kreseczki dla meza to bedzie najwiekszy prezent pod sloncem :*** Dziekuje za wsparcie :***

Ostatnia edycja:
Nie śpieszcie się kochane. Słuchajcie "ciężarówek".
II kreska jak ma być to nie zniknie. A po co się dołować?

Nie bierzcie przykładu z ciotki Agnieszki :laugh2:

Madziulek, jak tam testowanie??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie doopa. Tym razem nam nie wyszło :(
Tempka spada w dół... I za jakiś czas pojawi się @.

Nawet nieźle to znoszę. Myślałam, że będzie gorzej ;-)

Oj kochana... w dupkę kopa powinnam ci dać, ale utulę mocno! Nie rób więcej tak wcześnie bety bo dla Neciuszki tez pokazała zero a jak się później okazało była w ciąży :tak: Więc grzecznie czekaj na @! A temperaturą sie nie sugeruj jak nie mierzyłaś od początku cyklu...

hejka no i jestem... Nie odwazylam sie testowac... Stwierdzilam ze poczekam jeszcze dzien i zobacze czy @ przyjdzie... Jak narazie jej nie ma wiec postanowilam zgwalcic po szkole mego D... :zawstydzona/y: jesli dzisiaj nie przyjdzie to jutro na pewno sie dowiecie co i jak :***

No i kochana dobrze! Zrób test jak bedziesz czuła sie na siłach. Fasolka jak ma być to będzie! Dobre podejście!

A mozliwe ze test wyszedl neg po dniu spodziewanej @ a mimo wszytsko moze to byc fasolka ?

She jest możliwe! Znam osoby którym testy nie wychodziły nawet do 2-3 miesiąca ciąży!!! Baaa mi też test nic nie pokazał w pierwszej ciąży ;-) dopiero na Usg było widać pęcherzyk ciążowy. Uszka do góry i czekaj cierpliwie na @!

A ja w końcu po szkole! Dzisiaj było zajefajnie :-D Aż płakałam ze śmiechu na wykładach! Mały znowu dokuczał ku uciesze koleżanek z roku, którym mój brzuch był ciekawszym widokiem niż wykładowca! :-D

No i fluidki dla naszych wszystkich staraczek!!! Za pozytywne testy w jak najbliższym czasie!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Dziurko chyba jak dla mnie to az tydzien czekania z nadzieje ze w koncu sie udało Pyscku @ mam miec 12 wiec 13 postanowiłam testowac jak nie przyjdzie ta wredna:wściekła/y:

Kalisia wiem kochana, rozumiem. tez to przezywałam ale wydaję mi się, że jestem (z cala swa skromnoscia)żywym przykladem na to ,że jednak mimo wszystko sie udaje....

No ja myślę Aga że ci dało do myślenia bo jak nie to wiesz ja też rosnę i to intensywnie więc jak ci kopa zasadzę to z tej warszawy czy tak dzie jesteś wylądujesz gdzie u ruskich :p

Ależ mi się nic nie chce. Tego w moim repertuarze jeszcze nie widzieli zjadłam właśnie kluski z sokiem :]

reklama
kalisia eee tam cudu to przesada, noo chyba ze cudu poczecia ale to jak kazda inna zaciązona.
Kochana ja to widze,że wszystkie drogi prowadzą na Śląsk:) Ja mam męża z Bytomia a tu pare innych dziewczyn z tamtych okolic

Musiałaś się pieronie pochwalić co żeś zjadła:p Neciucho Ty...:-)

Do góry