• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dla mnie to wszystkie jestescie Kochane i dziekuje Wam za wsparcie i w ogole... Żaluje ze wczesniej sie nie udzielalam na tym forum tylko siedzialam cicho;-)
Kalisia ja tez trzymam &&&&
Dziurko trzymaj sie i dbaj o siebie;-)
Pyszczku dwie kreseczki dla meza to bedzie najwiekszy prezent pod sloncem :*** Dziekuje za wsparcie :***

Ostatnia edycja:
Nie śpieszcie się kochane. Słuchajcie "ciężarówek".
II kreska jak ma być to nie zniknie. A po co się dołować?

Nie bierzcie przykładu z ciotki Agnieszki :laugh2:

Madziulek, jak tam testowanie??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie doopa. Tym razem nam nie wyszło :(
Tempka spada w dół... I za jakiś czas pojawi się @.

Nawet nieźle to znoszę. Myślałam, że będzie gorzej ;-)

Oj kochana... w dupkę kopa powinnam ci dać, ale utulę mocno! Nie rób więcej tak wcześnie bety bo dla Neciuszki tez pokazała zero a jak się później okazało była w ciąży :tak: Więc grzecznie czekaj na @! A temperaturą sie nie sugeruj jak nie mierzyłaś od początku cyklu...

hejka no i jestem... Nie odwazylam sie testowac... Stwierdzilam ze poczekam jeszcze dzien i zobacze czy @ przyjdzie... Jak narazie jej nie ma wiec postanowilam zgwalcic po szkole mego D... :zawstydzona/y: jesli dzisiaj nie przyjdzie to jutro na pewno sie dowiecie co i jak :***

No i kochana dobrze! Zrób test jak bedziesz czuła sie na siłach. Fasolka jak ma być to będzie! Dobre podejście!

A mozliwe ze test wyszedl neg po dniu spodziewanej @ a mimo wszytsko moze to byc fasolka ?

She jest możliwe! Znam osoby którym testy nie wychodziły nawet do 2-3 miesiąca ciąży!!! Baaa mi też test nic nie pokazał w pierwszej ciąży ;-) dopiero na Usg było widać pęcherzyk ciążowy. Uszka do góry i czekaj cierpliwie na @!

A ja w końcu po szkole! Dzisiaj było zajefajnie :-D Aż płakałam ze śmiechu na wykładach! Mały znowu dokuczał ku uciesze koleżanek z roku, którym mój brzuch był ciekawszym widokiem niż wykładowca! :-D

No i fluidki dla naszych wszystkich staraczek!!! Za pozytywne testy w jak najbliższym czasie!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

No ja myślę Aga że ci dało do myślenia bo jak nie to wiesz ja też rosnę i to intensywnie więc jak ci kopa zasadzę to z tej warszawy czy tak dzie jesteś wylądujesz gdzie u ruskich :P

Ależ mi się nic nie chce. Tego w moim repertuarze jeszcze nie widzieli zjadłam właśnie kluski z sokiem :]

reklama
kalisia eee tam cudu to przesada, noo chyba ze cudu poczecia ale to jak kazda inna zaciązona.
Kochana ja to widze,że wszystkie drogi prowadzą na Śląsk:) Ja mam męża z Bytomia a tu pare innych dziewczyn z tamtych okolic

Musiałaś się pieronie pochwalić co żeś zjadła:P Neciucho Ty...:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry