ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Madziulek głowa do góry!! Trzymam mocno kciuki za nowy cykl :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam sie wieczorową pora!!!
Oficjalnie moge powiedziec ze @ przyszła wiec moge ryczec:-(mam nadzieje ze w nastepnym miesiacu sie uda....
Tzrymam kciuki za testujace, musi Wam sie udac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*****
To jest dobre pytanie, teraz o tym pomyślałam -NIE MIAŁAM PMS jak zaciążyłam i czekałam na @, a wcześniej to był koszmar powinni mnie na ten czas w izolatce zamykać bo byłam nie do zniesienia dla siebie i innych.laski mam pytanko do zaciazonych czy przed terminem ale juz w ciazy@ tez byłyscie nerwowe jak zwykle przed @ no i na poczatku ciazy tez?
to dokładnie tak jak ja :-)Kurcze coś mnie tak dziwnie brzuch ciągnie. Aż jakiejś paniki dostałam, ze coś nie tak się dzieje. Oj oby mi przeszło jak najszybciej i nie przerodziło się to w nic złego :-(
Mój Mąż zabiera jutro do pracy zdjęcia maleństwa z ostatniego USG, chce siępochwalić jak mu pięknie dziecko rośnie ;-)
To jest dobre pytanie, teraz o tym pomyślałam -NIE MIAŁAM PMS jak zaciążyłam i czekałam na @, a wcześniej to był koszmar powinni mnie na ten czas w izolatce zamykać bo byłam nie do zniesienia dla siebie i innych.