reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam sie wieczorową pora!!!
Oficjalnie moge powiedziec ze @ przyszła wiec moge ryczec:-(mam nadzieje ze w nastepnym miesiacu sie uda....
Tzrymam kciuki za testujace, musi Wam sie udac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*****

Madziulek słońce Ty moje :***
Bądź dzielna kochana, wiem że łatwo się mówi, ale nic innego nam nie pozostaje.
Mi też w tym cyklu nie wyszło. Bolało troszkę nie powiem.
I łezka w oczku też się zakręciła...

Ale twardym trzeba być. Kolejny cykl przed nami, musi się w końcu udać :tak::tak::tak:

Tulę Cię mocno :-)

doberek ;-) witam nowe staraczki ;-)zycze szybkiego zafasolkowania ;-)

kurcze ale sianka poszlo a tak malo kupione ale wiekszosc mamy zostala apteczka i kosmetyki ;-)
no wiec kupilismy komode pieluchy tetrowe przewijak i butelke ;-)
1896346234

podpisane-1211970097.jpg

bpa_but.jpg

a potem bylam na poczcie odebrac paczuszke z adidaskami rozowymi ktore pierwsze kupilam a jako ostatnie doszly poczta ;-) zaraz zrobie zdjecie ;-)

Madziulek rozumiem Cię doskonale!!
Wiem co w takich sytuacjach czuję, więc jestem sobie w stanie wyobrazić co musisz czuć Ty...

Atanku - piękna komoda!! :-) I buteleczka też.
Dawaj szybciutko fotkę adidasków :-D

Ostatnia edycja:
Kurcze coś mnie tak dziwnie brzuch ciągnie. Aż jakiejś paniki dostałam, ze coś nie tak się dzieje. Oj oby mi przeszło jak najszybciej i nie przerodziło się to w nic złego :-(
Mój Mąż zabiera jutro do pracy zdjęcia maleństwa z ostatniego USG, chce siępochwalić jak mu pięknie dziecko rośnie ;-)

laski mam pytanko do zaciazonych czy przed terminem ale juz w ciazy@ tez byłyscie nerwowe jak zwykle przed @ no i na poczatku ciazy tez?
To jest dobre pytanie, teraz o tym pomyślałam -NIE MIAŁAM PMS jak zaciążyłam i czekałam na @, a wcześniej to był koszmar powinni mnie na ten czas w izolatce zamykać bo byłam nie do zniesienia dla siebie i innych.

Ostatnia edycja:
Zafasolkuję nie martw się na zapas. Jak ból będzie się utrzymywał to biegiem (ale na spokojnie :-D) do gina :)))
A mężowi się nie dziwię - dumny tatuś chce się pochwalić. A co!! ;-)

Witam wieczorowa porą :-) nie bylo mnie przez weekend i nie dam rady Was nadrobic... nadrobilam tylko poniedzialek:rofl2: czy cos ciekawego działo sie w weeknd?
Atanku przesliczne te rzeczy, juz sie nie moge doczekac kiedy sama takie kupie :-)
Madziulek przykro mi, ale głowa do góry! wiem, ze to marne pocieszenie bedzie ale pamietaj ze starania sa najprzyjemniejsze :-)
Aga i Pycek trzymam kciuki za testowanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ael jakie to musi byc niesamowite miec w domu osobke ktora sie nosilo przez 9 miesiecy w brzuszku, Wiktorek daje Wam w nocy spac?
Kwiatuszku powiem Ci ze ja swoich nerwow nie kontrolowalam i nie wiem jakie byly, generalnie moj maz narzeka ze na moim przykladzie powinni uczyc czym jest PMS ale wydaje mi sie ze wrecz w miesiacu kiedy zaszłam bylam wyjątkowo spokojna, chco test z przyczyn wyzszej koniecznosci (impreza u znajomych) zrobilam 4 dni przed @ z totalnym nastawieniem ze na pewno, ale to na pewno tej drugiej kreski nie bedzie...a tu niespodzianka
A ja jutro ide do lekarza.... strasznie sie boje czy wszystko w porzadku... juz bym chciala byc po

reklama
Kurcze coś mnie tak dziwnie brzuch ciągnie. Aż jakiejś paniki dostałam, ze coś nie tak się dzieje. Oj oby mi przeszło jak najszybciej i nie przerodziło się to w nic złego :-(
Mój Mąż zabiera jutro do pracy zdjęcia maleństwa z ostatniego USG, chce siępochwalić jak mu pięknie dziecko rośnie ;-)

To jest dobre pytanie, teraz o tym pomyślałam -NIE MIAŁAM PMS jak zaciążyłam i czekałam na @, a wcześniej to był koszmar powinni mnie na ten czas w izolatce zamykać bo byłam nie do zniesienia dla siebie i innych.
to dokładnie tak jak ja :-)

Do góry