S
Silmiriel
Gość
Kwiatuszku, wiem, że się ułoży
właśnie powiedziałam mężowi, że najwyżej odwiezie mnie do szpitala, poczeka, aż urodzę, potem pojedzie do domu i będzie robił panele na szybko
Zgodził się 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kwiatuszku, wiem, że się ułożywłaśnie powiedziałam mężowi, że najwyżej odwiezie mnie do szpitala, poczeka, aż urodzę, potem pojedzie do domu i będzie robił panele na szybko
Zgodził się
![]()
Mąż baaardzo lubił, jak ćwiczyłam 
a kiedy masz wizytę u ginka żeby ocenił sytuację????
więc pojechaliśmy kupić nowy, kupiliśmy tańszy ale niestety po przyjeździe do domu się okazało, że nie pasuje więc dzisiaj następna wycieczka do sklepu żeby wymienić to gówienko i tak który miał nam pasować kosztował 60zł
no ale jak mus to mus. A tak naprawdę to żaden nie pasuje bo to jest wszystko takie tandetne, że się rozlatuje. Mąż bawił się z tym przed pracą no i niestety nie zdarzył więc ja przed chwilą spróbowałam swoich sił... niby poskładałam ale przecieka! 

termin @ mam 12-13, ale jeżeli nie przyjdzie to test zrobię 14.11 jeśli wyjdą II kreseczki to będę miała piękny prezent dla męża w kolejna rocznice miesiąca po ślubieKiedy ty masz termin @?
Cieszę się, że twoja tempka się trzyma))
Moja dzisiaj 37 stopni (ale ja się mojej dopiero uczę, bo mierzę od niedawna - chcę być przygotowana na kolejny cykl starań).