reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atanku jak przeczytasz posta to prosze cie o odpis
Albo jesli jeszcze ktos sie orientuje to jestem wdzieczna
Chodzi o badanie nasionek bo jestesmy wstepnie zarejestrowani w Invimedzie ale chyba bede musiala tam odwolac bo nie bedzie kto nam odebrac wynikow
Jakie miejsce w Poznaniu bys nam poleciła lub labolatorium zeby wyniki były max po 2 godzinach a nie jak tam na nastepny dzien bo my nie mamy mozliwosci takiej bo m by musial wolne brac a nie mam mozliwosci ostatnio w pracy.Czytałam opinie o polnej ale znalazłam tez labolatorium na ul.Kolegiackiej czy jakos tak co nam radzisz??Chyba ze znasz inne jeszcze dobre miejsce

Ael, to na pewno chodzi o to, że musisz wyrazić zgodę na jego nazwisko, nie ma bata, takie przepisy i już

A ja nie wiem co mi się dzieje. Dobija mnie ten nieszczelny komin, bo jesteśmy bez ogrzewania i wody. To znaczy na jeden pokój grzejemy kaflowym, drugi coś zawsze korzysta, ale łazienka zimna. A wody też nie da się co dzień grzać, bo nas prąd zeżre, to się grzeje 5 godzin... A i kąpanie w zimnej łazience lipa, bo co może farelka... Jutro facet ma przyjechać powiedzieć, kiedy co i jak może będzie mógł zrobić, czy w ogóle... bo jak nie to mamy problem i kucie całego komina, 12 metrów... Panele nie położone, Młode się pcha na świat... Beznadziejnie

Sil trzymaj się Kochana,dasz rade.
Ael piękne to Wasze cudeńko :-)

Neciuszka na zgage najlepsze są migdały. Takie całe w brązowych łupinkach. Pożerasz garść popijasz woda lub ciepłą herbatką i czekasz na efekt - a jest murowany. Ja zaraz ide ziemniaki wstawiać. Już opierniczyłam pomidorową, chyba z 1/2 roku nie jadłam.

Ostatnia edycja:
sil tak to jest ze jak sie sypie to juz wsyztsko na głowe człowiekowi :) Ale zobaczysz ze znajdziesz isle teraz na to i sobei poradzicie :* Wszytsko sie pouklada głowa do gory i mysl optymistycznie:*

ael zakochalam sie w małym ?Wiktorku <serduszka> :D

Moja siła polega na tym, że mąż robi przymiarki do paneli, czyli zrywa wykładzinę starą itd I ja mam siedzieć i dyrektorzyć ;) A najlepiej leżeć
I jeszcze się poskarżę, że już paluchem szyjki nie czuję i mnie to wcale nie pociesza

reklama
Do góry