reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku piękne te rzeczy tylko myślałam, że jak się kupuję taka komodę z przewijakiem to ten sam przewijak kupuje się tylko taki miękki, bo te twarde to są do montowania na łóżczeku... ale ja się mogę mylić

reklama
najpierw sie wkurzyłam bo wszystkie paluszki w domku wyładowały sie i aparatem zdjecia nie moglam zrobic zrobilam w koncu telefonem ;-) juz wrzucam chwilka ;-)

mam mieki przewijak ;-) ale zdjecie dalam twardego z neta nie chcialomi sie isc na strych ;-) a i tajk bym ni zrobiła wyrazniejszego bo jewst zapakowany w foli ;-)Zobacz załącznik 405679Zobacz załącznik 405678

od Amelki dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
kwiatuszek ja też mam nerwa :-) wysłałam tyle cv i nawet chciałabym otrzymać odpowiedz " hahaha chyba Pani żartuje,że Pani kandyduje na takie stanowisko, za wysoka poprzeczka" "hahaha rozśmieszyła mnie Pani swoim cv" a tu dupa ani jednej odpowiedzi..

M. mnie też denerwuje, już sam fakt,że jest.. i jeszcze mnie jajnik tak napieprza,że chciałabym go komuś oddać do @..

kwiatuszku ja w cyklu co zaszłam tylko wczesniej robilam test to cała chodziłam i sie wkurzalam na wszystko.. hormony robiły swoje ale niema reguly....

a magdalenko co do siostry dzis popoludniu dostała @ i ulge poczuła ;-)

Nalaa tak z ciekawości... A ciebie (.)(.) bolały przed @ w cyklu w którym zaciążyłaś? :-)
Madziulek - cudownie by było, gdyby można było się zarazić ciążą ;-) Koleżanka w pracy jest w 8 tygodniu :p

reklama
Do góry