reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
She, tak mi przykro.. ale Neciuszka też miała zerową betę a widzisz chodzi w ciąży :-))

miq no to dobrze,że @ nie ma , są szanse :-p

Miq to nadzieja jest :] nie każda ma objawy :) kiedy będziesz znowu testować? Albo mykaj na bete &&&&
She nie chce Ci dawać tak dużej nadziei ale magd_a ma rację..Ja też jestem takim przykładem. Cykle miałam 28dniowe - testy po terminie nic, beta w 35dc ujemna. Tyle że ja czułam że to jest jest fasolka i sobie nie dałam powiedzieć. Dopiero w 41dc była jasna kreska na teście a 46dc wyszła mi porządna druga kreska, beta wczoraj w 50dc - 1055. Więc jak widzisz są przypadki w których organizm płata figle :*

Dobry!
Pyscek i Aga obie macie termin na 12-tego? Czy mi się tylko tak wydawało coś? To ja do Was dołączę:-) Problem tylko w tym, że ja będę testowac dopiero jak co to około 19-tego:-) Będę próbować granicy wytrzymałości mojej cierpliowści:-)
A ja dziś nie śpie od 4.20. Wczoraj wykąpaliśmy wieczorem psa i dziś rano zwiał jak mąż wypuścił go przed wyjściem do pracy na siku. Zrobiłam dwie rundki po okolicy - o 4.30 i o 6.00. Wtedy też się znalazł. Śmierdział okropnie! Nie wiem, gdzie się wytarzał, ale zrobił to skutecznie!:wściekła/y: Tak więc o 6 z minutami wylądował w wannie!

A ja mam pytanie:GDZIE JEST LAMIA??? ja już jej dobre parę dni nie widziałm. Wiecie może co z nią? Wiem, że miała gdzies wyjechać z większą grupą. Ale myślałam,że już dawno wróciła

natkusia, myślę, że zrobię w sobotę dopiero, jak wytrzymam, jeżeli owu była tak jak test mówił to już jutro powinno coś pokazać, ale zaczekam

Dziewczyny zawsze był że mnie okropny śpioch, mogłabym spać i spać.. A teraz w ciąży hmm budzę się 6-7 i już nie umiem zasnąć :| zamiast teraz tym bardziej wypoczywać to nie.. czy to normalne? Albo emocje jeszcze działają :]

netkusia walnij no sobie suwaczek ciążowy :-)
miq trzymam &&&&&&& żeby organizm sobie z Ciebie żarty robił, a na końcu załatwił Cię piękną fasolką ;-)

Oj nie przywitałam się, alem chamka.
Tak więc witam serdecznie w słoneczny, ale mroźny poranek. U mnie -2 i myślałam, że ze skóry wyskoczę jak do pracy szłam.

Dobry!
Pyscek i Aga obie macie termin na 12-tego? Czy mi się tylko tak wydawało coś? To ja do Was dołączę:-) Problem tylko w tym, że ja będę testowac dopiero jak co to około 19-tego:-) Będę próbować granicy wytrzymałości mojej cierpliowści:-)

Tak - u mnie @ powinna przyjść (byle nie... proszę!!) 12.11., a u Pyscka 12-13.11. :-D
Dołączaj do nas - w grupie zawsze raźniej:-D
A za cierpliwość podziwiam. Bo ja w gorącej wodzie kąpana jestem :zawstydzona/y:

netkusia walnij no sobie suwaczek ciążowy :-)

Oj walnęłabym sobie ale nie wiem w jakim tygodniu jestem :D Wg ostatniej @ to wczoraj zaczęłam 7tc a wg USG i krwi to ok 4,5-5tc ;) w poniedziałek mam wizytę u lekarza to może w końcu się dowiem.

Aaaa nie wytrzymałam i zrobiłam suwaczek wg USG i krwi :] najwyżej poprawie w poniedziałek :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry