reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael, przed porodem... Nie mam nastawienia, bo nie wiem, jak będę rodzić.. Liczę na geny i na to, że będę rodzić jak mama, szybko, sprawnie i na temat i że jednak nie cc...

reklama
silka: ja też licze ze mi poród przejdzie jak u mamy :-D, dobrze ze mamy nadzieję

ciekawe o której neciuszka wróci i jak jej poszło badanie ???

a wiadomo kiedy She, Sun testuja?

Cześć miliaa ja dopiero dzisiaj jestem w okresie owulacyjnym tak więc jak mąż wróci z pracy to mam nadzieje, że będą jakieś przytulańce... :tak: A zapomniałam Wam powiedzieć, że dzisiaj mnie mąż przeprosił za swoje zachowanie - póki co telefonicznie, ale powiedział, że jak wróci to mnie jeszcze raz bardzo mocno przeprosi :-D

Ewika GRATULUJE, śliczna dziewczynka :-)

MartOocha bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :-(... Trzymaj się kochana....

Sun no to szykuj się na przyjście męża i do dzieła!! :-D trzymam mocno kciuki za ten cykl!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ślę masę fluidków od mojego synusia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki
Ewika rozkoszna ta Twoja córcia, a jaka malutka:-D

Ael Twój Witkorek też fajniutki, taki do wyściskania. A napisz nam troszkę więcej jak Ci się żyje, co Cię zakskauje przy malutkim, jak on je i co ile się budzisz i dlaczego piszesz, że nie masz czasu się porządnie wykąpać. Mały nie chce zostawać z tatą? czy ma taki lekki sen, że jak Cię nie ma to się budzi? Ja zielona jestem w tych kwestiach. A czujesz się ciężko? jak połóg? Ale mam pytań :-)
A i jeszcze jedno, widzę, że Wiktorek często mosi niedrapki, nam na szkole rodzenia mówili, że niedrapki tylko w szpitalu, a po wyjściu z do domu należy obciąć pazurki jak małe śpi (albo się same wykruszą) i że nie należy nakładać niedrapek bo to zaburza odczucia w dłoniach.

A mi mówią, że mam duży brzuch i chyba zacznę kąsać ze złości...
powiedzcie same czy duży?

Zobacz załącznik 406640

Sun no to szykuj się na przyjście męża i do dzieła!! :-D trzymam mocno kciuki za ten cykl!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ślę masę fluidków od mojego synusia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nie dziękuje, aby nie zapeszyć :-D:-D:-D.... ale co ma być to będzie...

Doniu
ja nie wiem, czy masz duży brzuch czy mały, ale na pewno masz fajniuchny... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Donia musisz mi zdradzić po pierwsze jak zrobiłaś taką fotkę!!? :szok: a co do brzuszka to sama nie wiem czy duży czy nie duży ale piękny!!!!!!!! Piękny i zgrabny - w sensie, że nie taki rozlany. Mi się osobiście podoba :-)

A w ogóle co do mojego synka to mam cały czas dylemat... tzn. cały czas byłam nastawiona na imię Oliwier a teraz coraz częściej myślę o tym, że Marcel też mi się strasznie podoba... nie wiem co robić :-p

Do góry