S
Silmiriel
Gość
Ael, przed porodem... Nie mam nastawienia, bo nie wiem, jak będę rodzić.. Liczę na geny i na to, że będę rodzić jak mama, szybko, sprawnie i na temat i że jednak nie cc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko kochana jaka ona piękna jest cudowna. Zakochałam się buziaki i tulaski dla Was i ogromne gratulacje.Hej dziewczynki meldujemy się po tygodniu nieobecności.. tęsknił ktoś?? Nazywam sie Liliana ważę 3000g i mam całe 52cmZobacz załącznik 406625Zobacz załącznik 406626
a wiadomo kiedy She, Sun testuja?
Sun no to szykuj się na przyjście męża i do dzieła!!trzymam mocno kciuki za ten cykl!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ślę masę fluidków od mojego synusia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~