reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej melduje się wieczorkiem po kinie :D
Widzę że Magda dopiero poszła a ja wracam. Powiem Wam że miłe zaskoczenie te Listy do M. jak na polski film to bardzo fajny. śmiałam się i płakałam na przemian :D
Fifka śliczne prace :*
Miq jeszcze nie ma?

reklama
No to w takim razie trzeba będzie obejrzeć... :-) ja na razie choruje na "Przed świtem" Wiem ze film bedzie beznadziejny, ale i tak nie mogę się doczekać! Mąż już bilety kupił :tak:

Witajcie kobitki własnie nie dawno wruciłam do domku z przepieknym prezetem dla naszego syneczka,zaraz wstawie zdjecie.Prezet jest bardzo orginalny bo pochodzi asz z Peru.Mnie na taki prezet pewnie by nie było stac ale u mojej tesciowej pieniazkow nie brakuje choc ciagle nazeka ze ich nie ma.....

Byłam dzis tez z tesciowa i moja szwagierka na zakupach w nowo otwartym sklepie i nic specjalnego nie kupiłam ani nie nosiłam siatek a kregosłup mnie boli jak diabli bylismy moze tam z dwie godziny i padam na pysk...

my z mezulkiem tez idziemy na przed switem:) jestem strasznie tego ciekawa:D
teraz własnie w necie szukam jakiejs ginekolozki bo chcialabym chodzic od poczatku do jednej.
i juz teraz na badanie chcialabym isc do tej jakiejs.:happy2:

Karla21 ja też tak zrobiłam :)
Zanim zaczęliśmy starania to znalazłam ginekologa-położnika, u którego chciałąbym prowadzić ciążę.
I do niego poszłam przed starankami. Wybór był bardzo dobry, bo lekarz jest genialny, a do tego przesympatyczny!! :-)

Fiona chusta jest piękna!!

Ostatnia edycja:
hello kobietki... Co słychać??? Ja zabieram sie za robienie raffaello, ma moze któraś sprawdzony przepis, bo kupilam kremowke, czekolade itd i szukam dobrego przepisu wiec jesli ktoras ma sprawdzony to po prosze... a ja wczoraj opijalam smutki, ze przyszla @@@ ( w sumie juz poszla, cos szybko w tym miesiacu) i pod koniec juz nic nie pamietam, masakra:zawstydzona/y:
Witam nowe staraczki;-)

hej madziulek20:)
wiecie ze zeby bylo smieszniej i ja i moj maz jestesmy obciazeni blizniakami, ja zawsze najpierw chcialam jedno bo dwojka to troche masakra:):happy2:

Cześć Madziulek, ty już po @ więc małymi kroczkami zbliżają się dni płodne :-)
Ja oczekuję @... Jutro, najdalej pojutrze powinna zawitać.
Choć byłabym zachwycona, gdyby tym razem dała sobie spokój :rofl2:
Ale nastawiam się na to, że raczej będzie. Z moim szczęściem... Na 100% :angry:

reklama
Aaaaa właśnie kupiłam wózek!!!!!

1918993441.jpg

Fiona fajna chusta! Ja też chcę podobna kupić :tak:

Madziulek tule cię kochana! Ale pomyśl ze zaczął się nowy cykl i nowe możliwości!!

Do góry