reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No nie widziałaś minek za zdaniem ?:-D NIE NAWIDZĘ SMAŻYĆ NALEŚNIKÓW feeeee. Ale tak chce mi się krokietów że się postanowiłam poświęcić bo mąż znów wieczorem wróci to do tej pory to ja już jakiegoś zjem. a podrzucę ci jak będzie gotowe ale to jeszcze zejdzie hihi.

Fifka
ja lecę na obiad do was :D

Laura dziękuję :*

reklama
Hahaha mój mąż właśnie wrócił z pracy i robi obiad! :tak: Pieczony schab w sosie myśliwskim z pieczonymi ziemniakami i do tego sałatka z ogórków kiszonych z papryką :szok: Ten to ma dzikie pomysły na obiady :tak:

Kurczę to zdolnego męża masz :) Mój jak ostatnio robił pizzę to wstawił surowe ciasto do mikrofali na 5 min...porażka. Najlepsze jest to, że chciał to zjeść :eek:

Laura wypisz wymaluj szwagier mój :tak: na szczęście mąż całkiem inny wczoraj nawet pokazywał bratu jak się mielone robi ;) ja to nie wiem jak to będzie jak wiosną szwagier ze swoją zamieszka bo żadne nie umie gotować haha będzie śmich

ja juz pogadał z siostrą.
Grochowa wyszła nawet dobra, jak na mój gust bo ja nie jadam takich zup :-)

My z moim podzielilismy się ze ona gotuje takie typowe, gołąbki, bigos, i takie tradycyjne dania, a ja wymyslam i[no i zupy to jakoś po połowie chociaz ostatnio to on więcej bo ja nie lubie stać i szumów ściącga,ć

reklama
Poproszę krokieciki, chyba, że są z mięskiem, to jednak podziękuję :)

Pospałam i mi troszkę lepiej

A mój nie gotuje :p kiedyś zrobił obiad, jak mu napisałam z pracy, ze nie mam pomysłu, ale generalnie gotuję ja, bo on wraca o 17, to bym chyba z głodu umarła :) a dziś miałam pierogi z borówkami, ale mi się chciało, od soboty, no ale ten remont wykluczył klejenie... Ale :) panele gotowe, przemeblowanie gotowe, lśni :) więc pierogi dostały odroczenie do dziś

Do góry