reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hehe ja dwa tygodnie temu bylam nad morzem :p na plazy sobie popatrzec jak promy wplywaja itp troche chlodno bylo ale fajnie

z netem tez mam cos dzisiaj raz chodzi raz nie wylaczy sie i lipa cos na laczach chyba

a chwalilam sie wam jakie fajne ciuszki dostalam od znajomej?? spioszki bodziaki czapeczki itp tylko ze wiekszosc na chlopaka a i jeden komplecik na dziewczynke hehe

Helloł :)

Fifka ja też idę dziś do gina :D a na śniadanko chcesz kanapusię z pomidorkiem i kabanosika czy krokiecika?

Mag ja dziś w nocy prawie nie spałam tylko łaziłam co 20 min na wycieczki kibelkowe.

PB150244.jpgPB150245.jpgPB150241.jpgPB150242.jpgPB150243.jpgPB150246.jpg

reklama
Dzień dobry, widzę, że możemy sobie wspólnie ponarzekać! Z tym moim spaniem to jest tak, że zasypiam wieczorem niby normalnie ale jak mąż wstaje po 4 do pracy i mnie obudzi to już jest koniec - męczę się do 7 rano rozmyślając o wszystkim na raz!!! A wczoraj poszłam spać o 23 i tak samo nie wiedziałam jak się ułożyć więc stwierdziłam, że to jeszcze nie mój czas na spanie - włączyłam sobie serial na kinomaniaku i oglądałam do.... 3!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to musiałam się zmusić żeby iść już spać bo oczy jak 5 złotówki ale przynajmniej obudzenie o 4 rano przez męża trwało jakieś 5 minut :-p

Pogoda to mnie dziś zaskoczyła, bo budzę się, patrzę na daszek z moim oknem w sypialni (mam takowy ponieważ mieszkam na poddaszu) a tam biało :szok: i zresztą do teraz jest taki oszroniony bielutki :-p
A jak już o zdziwieniach mówię to drugi szok przeżyłam jak poszłam do kuchni i zobaczyłam talerzyk nakryty miską a tam kanapki zrobione dla mnie na śniadanko!!!! :szok:

Mag przepiękne te ubrabka!!!!! Te pierwsze body to jest po prostu cudo!!! Wiem, ze takie są w H&M ale maja przeokropne ceny...

Neciuszka no to witaj w klubie! Dziś będą same przyjemne informacje na forum o naszych szkrabach... na którą godzinę masz>????

Ostatnia edycja:
Do góry