zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Mag piękne wdzianka. A Ty jeszcze nie byłaś u lekarza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na prenatalne teraz to chyba trochę późno, bo to do 12 maks 14 tygodnia się robi.ostatnio bylam w zeszlym miesiacu jakos zrobili mi badani krwi moczu itp glukozy itp usg a teraz powinnam isc na prenatalne czy jak to tam sie piszekazala przyjsc za miesiac wiec nie wiem musze mojego zapytac czy do polski na swieta lecimy czy nie bo jak nie to polce sobie pod koniec miecha znowu porobie badania i pojde oblukac malucha na usg i moze sie dowiem co to tam sie kluje
tam gdzie chodze prywatnie czuje ze dbaja o mnie i czuje sie pewna mimo ze nigdy do kobiet nie lubilam chodzic a ta jest ok mojego olalam potym jak nie chcial mi usg zrobic
a bylam w 12 tygodniu a na usg po dzidzi byl koniec 11
ło matko, a co ona Ci powiedziała?Ale się zdenerwowałamzadzwoniłam do męża i aż się popłakałam takiego nerwa mam na teściową.
![]()