reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael- to ja idę poprzytulać sie do Twoich mlecznych (.)(.) razem z Wiktorkiem :-) nawet do chłopa się nie mogę przytulić, bo w deleg. pojechał :-( tęsknie <chlip> :'(

reklama
ale mnie podbrzusze boli masakra, oby nic złego z tego nie wyniknęło:-(
zajde do domu musze coś zjeść i ide na spacer. Matko jaka ja jestem zestresowana przyjazdem tej idiotki
takich mocnych bólów nie można lekceważyć, moja znajoma tak miała, bo chciała jak najdłużej pracować i okazało się, że dzidzia się źle układa i musiała iść na L4 na szczęście już jest ok
mnie dzisiaj tak wk... w pracy, chciałam klika dni wolnego, bo nie miałam żadnego urlopu w tym roku a oni, ze teraz jest najwięcej roboty i nic z tego, niech jak tylko sobie fasolkę wyhoduje ...

FIFKA do szkoly rodzenia chodzisz?? Daje Ci to cos?? A chlop Twoj tez chodzi\???
AERLEDA Ty do dziecka zapylaj a nie siedz na BB.!!:wściekła/y:

Ael ja mogę z wielką chęcią się przytulić do Twoich mlecznych piersi :-( ja nawet do mojego się nie chce przytulić bo mnie wqrwia ... :wściekła/y: boże wszystko mnie dziś denerwuje ... i do tego głowa zaczyna boleć .... i @ nie ma .... ja się wykończę niedługo :wściekła/y:

AERLEDA Ty do dziecka zapylaj a nie siedz na BB.!!:wściekła/y:

Dziecko śpi :p Na dowód mogę Ci zapodać zdjęcie jak śpi, bo zrobiłam właśnie.
Niepisana zasada - jak dzieciak śpi, nie budź!!! :p XD

Ael ja mogę z wielką chęcią się przytulić do Twoich mlecznych piersi :-( ja nawet do mojego się nie chce przytulić bo mnie wqrwia ... :wściekła/y: boże wszystko mnie dziś denerwuje ... i do tego głowa zaczyna boleć .... i @ nie ma .... ja się wykończę niedługo :wściekła/y:

Chodź kochana, tul się, weź ręcznik tylko. Co Ci ten Twój zrobił??? Mam mu wpieprzyć?

Aaaaa no to jestes usprawiedliwiona!!!! To nie budz, bo jak tyle gada co ty , to lepiej nie budz heheheheh:-D

A żebyś wiedziała, że gada, a ile on gada przez sen! Ja Ci go ciotka kiedyś podrzucę to sama zobaczysz XD

Dziękuję kochana :*
aaa ... wszystko mnie wqurza .... nawet jak mój się spojrzy na mnie to już zrype dostaje :-p za to że się gapi na mnie ... :angry:

Oj ależ hormony buzują! Nie ograniczaj się, jak coś bierz patelnię albo wałek i walnij swojego. Zobaczysz jak Ci ulży :-D

To co żadna nie chce zobaczyć mojego zdjęcia PO ciąży?

reklama
Do góry