reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja dziś zrobiłam zupę grzybową i lekko przesadziłam z pieprzem, mój zadowolony bo lubi takie ostre wychwalał mnie, że chciało mu się takiej zajebistej zupy ... a mnie przez tą dużą ilość pieprzu nosek przeczyściło ... :-p i katarek dostałam na momencie :sorry:

reklama
Cześć dziewczyny...

Nie sposób Was nadrobić... tak dużo piszecie, że szok... :szok:

Byłam wczoraj u swojej Pani ginekolog, okazało się, że wyniki troszkę źle mi wyszły tzn. testosteron wolny mam za wysoki i prolaktynę po 120 minutach mam za wysoką... Po miesięcznej kuracji lekami komórka jajowa już nie jest otorbielona... Pani doktor zadała mi pytanie:" czy szybko chcę Pani zajść w ciąże" troszkę się zdziwiłam tym pytaniem, oczywiście odpowiedziałam, że "Tak" więc zapisała mi mnóstwo leków... Według USG jutro lub pojutrze ma być owulacja, więc Pani doktor powiedziała, żebyśmy najlepiej nie wychodzili z łóżka...:-D... Na koniec oczywiście, życzyła powodzenia... ;-)
Jestem pełna nadzieji, ale oczywiście nie nakręcam się...

W takim razie trzymamy kciuki by szybko się udało!! :tak:

neciuszka: o widzisz nie ma to jak fajowy teścio :-D

a słuchajcie od 3 dni czuję wieczorkiem dzidziusia, i to nie jest smyranie tylko czuję jak , ja sobie to wyobrażam że on tam się tak kręci lub główką uderza w mój brzuch i jakie to dziwne uczucie, takie że chce mi się śmiać a zarazem tak jakby boli ale to nie ból, nie wiem jak to opisać, ale to jest super :-D

sun: no to życzę wam powodzenia i wytrwałości przez te dwa dni, abyście mieli siłe i radość ze staranek :-)

Kochana ty już w pełnym 17 tygodniu czyli już 18 idzie! To normalne ze czujesz już kuksańce :tak: Gratuluję!! Zobaczysz teraz jak z dnia na dzień będą się zmieniać i nasilać! koło 17-18 tygodnia mój maż już czuł ruchy przez skórę :-D

Sun no duuuużyyyy ;) jak ja ;) dziewczyny mi tu dziewuszkę kraczą hihi. A ja ogólnie dobrze się czuję poza tym kiedy za dużo polatam i postoje ale już będę mądrzejsza.

A propo tematu no zakochałam się właśnie w bucikach :D BUCIKI OCIEPLANE NIEMOWLĘCE KOZACZKI Bobas 6-12m (1916838965) - Aukcje internetowe Allegro

Buciki są super :tak: też się nad podobnymi na zimę zastanawiałam.

No więc wróciłam od okulisty.... i.... będę rodzić naturalnie... czyli.... czeka mnie jednak poród w prywatnej klinice. Heh niby chciałam rodzić sama... ale tak jakoś strasznie się przestraszyłam tej wizji,..

FifkA ale dla siebie chciałaś takie buciki czy dla małego ;) noo to już wszystko wiesz :)

Jeeej która mnie wpuści do łazienkiiiii proszę ładnie. Bo u mnie szwagier okupuje a ja muszęęęęęę

Hihi śmieję się, ale ja w sobotę oglądałam może troszkę inne ale z pomponikami też :-D

A powiem ci że ja się boję jak jasna ... a ty masz dużo mniej czasu i się nie dziwię.

ale mi błogo po tym barszczyku ciepłym.

Posiada któraś nawilżacz powietrza taki na prąd? Zastanawiam się nad zakupem i nie wiem czy warto. Mam taki na kaloryfer, ale niestety dla mnie to deczko maławo
ja mam nawilzacz powietrza fajna sprawa tylko glupio sie wode wlewas w tym moim ;-) jak poszukam chwile w pracy zdjecie to ci dolacze linka jak moj wyglada bo nazwy juz nie pamitam ;-)
sun to łap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pozdrowcie mijenke o demnie tez ;-) niech sie trzyma tam w szpitalu nasza kochana ;-)

a co do zusu nie dodzwonilam sie .. uznalam ze co ma byc to bedzie i tak pojde w grudniu na l4 gadalam dzis z szefowa ;-) niezle poszlo ;-) dzis koncze wczesniej o 20:30 wiec jeszcze 1,5h ;-) a moj mi cos kupil ale nie powiedzial co powiedzial ze dostane jak przyjde do domku taki ci numer robi ;-) i czlowiek ciekawy ze hej ;-)

a kto mnie nauczy robic krokiety bo chcialabym kiedys sama zrobic a temu mojemu kucharzowi nie powiem bo mnie wysmieje ze nie umiem ;-)

fifka mi jedna okulistka tez powiedziala ze naturalnie a do tej co mnie prowadzi od 7 roku zycia sie nie dostalam w tym roku pojde w styczniu bo juz nie maja punktow na nfz ;-)nasza sluzba zdrowia sie klania ;-)
kto mi przypomni ze w drodze do domku mam kupic baterie do aparatu bo dzis 27 tydzien a ja fote musze szczelic ;-)

znalazlam taki mam nawilzacz
http://www.leroymerlin.pl/produkty/nawilzacz-ultradzwiekowy-633-climatic,1228225021,1318324233.html

Ostatnia edycja:
Mi wszyscy wmawiali ze sama nie będę mogła rodzić... ze na pewno cesarka itp. Ja sama starałam sie na to nie nastawiać, ale zawsze to gdzieś w głowie było i teraz jak ta "opcja" została wykreślona to dopiero do mnie doszło, że czekają na mnie te "atrakcję" :szok:

Atan mi okulista powiedział (prywatny do którego od 20 lat chodzę) że żadna wada nie jest wskazaniem do CC tylko nieprawidłowa budowa oka. Można mieć nawet -10 lub +10 i i tak mozesz naturalnie rodzić. Jeśli nie masz problemów z odklejaniem się rogówki oka to nie ma żadnych wskazań.

Ostatnia edycja:
Kurcze a moja ciotka takich problemów nie ma, ale sporą wadę i miała cesarkę.

Atan widzisz ja w pon robiłam krokiety. Ale czego chcesz się naumiać zawijania czy farszu?

reklama
Do góry