magenta :)
Fanka BB :)
no to faktycznie fifciu nie ciekawie:-( ale bedzie dobrze napewno jeszcze troche i bedzie po a na kiedy dokladnie masz termin?? ja mam na 3 maja

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a moj facet wczoraj sie uparl ze nie mam kupowac wozka uzywanego ze on sobie upatrzyl jakis na wypasie i on chce taki zebysmy mielia po co mi wozek za 3500zl??? bo ma skretne kola hamulce jakies w raczce?? i tak wiecej czasu ja bede z bobasem jezdzic ?? a widzial wozek u znajomych ktory mi wcael nie odpowiada bo jest mega ciezki :/
a ja bym chciała już święta, bo po świętach miesiąc pracy i idę na zwolnienie, a wtedy to już zleci :-)
Hej dziewuszki![]()
Kurde mój jest taki sam. Szukałam całych zestawów na allegro, foteliki, wózki itd...po czym mnie wyśmiał. Stwierdził, ze jego dziecko będzie miało wszystko "nowe i oryginalne", bo to jego oczko w głowie. Masakra. Ciekawe czy jak będzie wydawał całą swoją wypłatę to dalej będzie tak twierdził ;/
Atanku a ja bede miala dla twojej kruszynki spiworek taki zapinanyna ramieniu dla troszke stareszej Amelki
taki w kwiatuszki z misiem na srodku sliczny jest
a ja sobie mojego dusze zeby dp polski leciec
do lekarza jak tak dalej pojdzie to na bank bede rodzic w polsce jakos tam u lekarki swojej czuje sie bezpiczniej
a to chyba wazne Atanku ja widzialam takie fajen buciki zabki i jak bede miala w jakis dzien chwlke na lajzy to podjade ci je kupic na prezencik
Oj fificiu kochana 3 mam kciuki za ciebie i badania tule mocno :* uwazaj nam na siebie