reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No strasznie się napalił
nawet się na chwilkę obraził jak mu teraz powiedziałam żebyśmy jednak poczekali do grudnia chociaż to mi powiedział: "widzisz, wszyscy mężowie mówią, że ma być złożone i sobie składają a ja muszę się prosić"
ale myślę, że jak już będzie komoda w przyszłym tygodniu to "pozwolę" mu i łóżeczko złożyć
sama już się nie mogę doczekać i tak naprawdę już bym je składała ale mam jakieś takie głupie obawy. Może też to mnie powstrzymuje, że mamy strasznie małą sypialnie i zrobi się trochę ciasno ale to w sumie i tak nieuniknione :-)

Ma-g ja też mam mało miejsca..i dokładnie taki argument padł
rzecież i tak będzie musiało tu stać
Zresztą mamy kota i chciałam go przyzwyczaić do łóżeczka i zobaczyć jak sie będzie zachowywał. Dwa razy musiałam mu dać do zrozumienia że to nie jest KOLEJNE MIEJSCE dla niego do spania;-)
Już się przyzwyczaiłam że stoi....miesiąc
no ale niech się to moje szczęscie cieszy;-)

Zresztą mamy kota i chciałam go przyzwyczaić do łóżeczka i zobaczyć jak sie będzie zachowywał. Dwa razy musiałam mu dać do zrozumienia że to nie jest KOLEJNE MIEJSCE dla niego do spania;-)
Już się przyzwyczaiłam że stoi....miesiąc

ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No właśnie a ja mam psa... niestety jest nauczona, ze jej miejsce jest koło naszego łóżka w sypialni, w momencie kiedy łóżeczko będzie rozkładane to nasze łóżko będzie trzeba przestawić w inny sposób i tym samym sunia straci "swoje" miejsce... nie bardzo wiem gdzie ją podziać bo najchętniej wygoniłabym ją całkowicie z sypialni ale wiem, że to nie jest takie proste
Mój ma koszyk i chyba mu się spodobało nawet spanie we własnym "łóżku" bo słyszę w nocy jak się mości
Dlatego dobrze przyzwyczaić zwierzaki wcześniej do zmian. Moja przyjaciólka przyjechała z małą (10 miesięczną) córcią. Kocizna wycałował maluszka i jak włożyłyśmy ją do łóżeczka to siedział i jej pilnował
Myślę że nie będziemy mieć z nim problemu

ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Nasza sunia ma swoje legowisko i jak je przestawimy tylko to nie będzie problemu ale pod warunkiem, że to nowe miejsce będzie nadal na terenie sypialni...
a ona strasznie się leni i jak wspominałam sypialnie mamy naprawdę maleńką i nie wiem czy to dobrze, żebyśmy wszyscy spali z noworodkiem w tak małym pomieszczeniu

Witajcie Kobitki wieczorkiem....
Nie było mnie długo ale nie zapomniałam o naszym kochaniutkim forum i o Was.
Weeked ninoł mi bardzo romantyczniea bylismy wczoraj z M w Chinskiej restauracji zjadłam Chnska sałatke i zupe z czarnymi grzybami i chinskimi specjalnosciami a moj M jadł tez jakies specjały Chinskie....
adazis bylismy na dłuuuugim spacerku z pieskiem a wieczorkiem jechalismy na kolacje do rodzicow i po drodze zabrakło nam hamulcow na szczescie M nie jechał szybko i bylismy juz prawie przy domie rodzicow.
Jutro M idzie kupic jakies czesci do hamulcow i znow troche kasy na to pojdzie.....
Nie było mnie długo ale nie zapomniałam o naszym kochaniutkim forum i o Was.
Weeked ninoł mi bardzo romantyczniea bylismy wczoraj z M w Chinskiej restauracji zjadłam Chnska sałatke i zupe z czarnymi grzybami i chinskimi specjalnosciami a moj M jadł tez jakies specjały Chinskie....
adazis bylismy na dłuuuugim spacerku z pieskiem a wieczorkiem jechalismy na kolacje do rodzicow i po drodze zabrakło nam hamulcow na szczescie M nie jechał szybko i bylismy juz prawie przy domie rodzicow.
Jutro M idzie kupic jakies czesci do hamulcow i znow troche kasy na to pojdzie.....
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witam wieczorkowo donia sliczny brzuszek ;-)
magda ja bym juz chaiala miec lozeczkow pokoju i komode ale moj niechce ;-( i bedzie dopiero po polozeniu paneli w pokoju a panele w styczniu beda robione wiec mam jeszcze czas ;-) mam tylko nadzieje ze wtedy znajde sile jeszcze na pranie,prasowanie i ukladanie ciuszkow ;-)
iwasku ja kiedys sobie takie migajace gwiazdki (projektor) z odglosami morza ptakow i lasu kupiłam ;-) i stoi na pułce wiec wystraczy wlaczyc i na caly sufit starcza ;-)
ael a co z toba ze mowisz ze z toba gorzej ??trzymaj sie kochana :*
milia ty rob testa bo sie niecierpliwie ;-)
lamiav moze macica ci wystawala bo ja czasem tak mam ze mi macica wystaje ;-) a czasem amelka wypnie tylek albo glowe ;-)
widzialam dzisiaj na urodzinkach dziewczyne w 21 tyg i co jaki ona maly brzuszek miala ;-) az mi glupio bylo ;-)
a urodzinki udane maly dostał mini bilard ;-) ale zachwycony byl ;-) a tata mu obiecal ze go na prawdziwy wezmie kiedys ;-)
fiona nie bałas sie jesc chinszczyzny ??
magda ja bym juz chaiala miec lozeczkow pokoju i komode ale moj niechce ;-( i bedzie dopiero po polozeniu paneli w pokoju a panele w styczniu beda robione wiec mam jeszcze czas ;-) mam tylko nadzieje ze wtedy znajde sile jeszcze na pranie,prasowanie i ukladanie ciuszkow ;-)
iwasku ja kiedys sobie takie migajace gwiazdki (projektor) z odglosami morza ptakow i lasu kupiłam ;-) i stoi na pułce wiec wystraczy wlaczyc i na caly sufit starcza ;-)
ael a co z toba ze mowisz ze z toba gorzej ??trzymaj sie kochana :*
milia ty rob testa bo sie niecierpliwie ;-)
lamiav moze macica ci wystawala bo ja czasem tak mam ze mi macica wystaje ;-) a czasem amelka wypnie tylek albo glowe ;-)
widzialam dzisiaj na urodzinkach dziewczyne w 21 tyg i co jaki ona maly brzuszek miala ;-) az mi glupio bylo ;-)
a urodzinki udane maly dostał mini bilard ;-) ale zachwycony byl ;-) a tata mu obiecal ze go na prawdziwy wezmie kiedys ;-)
fiona nie bałas sie jesc chinszczyzny ??
reklama
miq
Fanka BB :)
Witajcie kobietki, jejku od czwartku mnie nie było, brak neta i zawrót głowy w pracy...
co u mnie hmmm, no cóż prowadzę swój wykresik, jeszcze mało sie orientuję co jak z czym...
Przyjęłam dwie tabletki Gynalginu i niestety dzisiaj wyglądam jak biedronka, dostałam uczulenie i już nie będę brała kolejnych... Zaczęły się nocki, zmieni mi się czas mierzenie temp. ciekawe jak to się zmieni na wykresie...
a co tam u Was działo się coś ciekawego?są fasoleczki?
co u mnie hmmm, no cóż prowadzę swój wykresik, jeszcze mało sie orientuję co jak z czym...
Przyjęłam dwie tabletki Gynalginu i niestety dzisiaj wyglądam jak biedronka, dostałam uczulenie i już nie będę brała kolejnych... Zaczęły się nocki, zmieni mi się czas mierzenie temp. ciekawe jak to się zmieni na wykresie...
a co tam u Was działo się coś ciekawego?są fasoleczki?
Podziel się: