reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej spiochy :-p jak tam po weekendzie??

fifka opowiadaj co tam wczoraj twoj maz za atrakcje zafundowal ???

Martocha a ja nic nie wiedzialam:/ <tule> :* mocno i zycze szybkiego ponownego zafasolkowania:tak:~~~~~~

U mnie po weekendzie ok :-) co prawda mam ochotę zamordować teściową, ale jeszcze się wstrzymam :-)
Dzisiaj na 10:10 mam lekarza ciekawe czy zrobi mi USG, czy tylko powie, ze kwitnąco wyglądam, ciąża mi służy - do zobaczenia za miesiąc to się opłatkiem połamiemy - 70 zł proszę ;-)

Dzień dobry, wczoraj wróciłam padnięta..

Niestety na wystawie nam się nie powiodło.. mieliśmy lokatę II, ale wybory tego sędziego były co najmniej dziwne, im brzydszy pies, algo gorzej przygotowany tym wyższa lokata :-D ale za to wygraliśmy 4 miejsce na najlepszej grupie hodowlanej.

kwiatuszek chyba pytał czy byłam w Poznaniu na wystawie, nie niestety nie, ale był brat mojego Pasjansa :-) - Poker :-)

Dzien dobry!
Kurcze, oczywiscie nie dam rady nadrobic bo przeciez gdzie tam...niemożliwością...

Fifcia STU TAKICH ROCZNIC WAM ZYCZE!!

Martocha ściskam mocno, trzymaj sie kochana:**

Lovka ja jestem Katarzyna Anna:) Imię Ania jak najbardziej mi sie podoba:)

Fasola ło siet to za sam "przegląd" bierze Ci dżinekolog 70 zł? Moj ten tutejszy 50 zł a kielcecki 100 jak nic a z usg 120. Dziady jedne skonczone

No i zapomnialam co mialam...standardowo...

reklama
Dziura, u mnie wizyta 70 - tzn dzień dobry Pani ewelino ;-) w tym jest przegląd podwozia w pozycji kwiatu lotosu - jeśli trzeba i w tym jest zwykłe USG jeśli trzeba. Jeśli robi USG dowcipne to już dodatkowo 40 zł. Za 4D chyba 80 dopłaty - nie pamiętam.
dziurka a jak się czujesz Ty i laski Twoje?

Do góry