reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Lovka, zdecydowanie Anna
Martocha &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~na styczeń <tulasek> i <ciomalek :*>
Martocha &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~na styczeń <tulasek> i <ciomalek :*>
magenta :)
hej spiochy
jak tam po weekendzie??
fifka opowiadaj co tam wczoraj twoj maz za atrakcje zafundowal ???
Martocha a ja nic nie wiedzialam:/ <tule> :* mocno i zycze szybkiego ponownego zafasolkowania
~~~~~~

fifka opowiadaj co tam wczoraj twoj maz za atrakcje zafundowal ???
Martocha a ja nic nie wiedzialam:/ <tule> :* mocno i zycze szybkiego ponownego zafasolkowania

zafasolkujęodzaraz
U mnie po weekendzie ok :-) co prawda mam ochotę zamordować teściową, ale jeszcze się wstrzymam :-)
Dzisiaj na 10:10 mam lekarza ciekawe czy zrobi mi USG, czy tylko powie, ze kwitnąco wyglądam, ciąża mi służy - do zobaczenia za miesiąc to się opłatkiem połamiemy - 70 zł proszę ;-)
Dzisiaj na 10:10 mam lekarza ciekawe czy zrobi mi USG, czy tylko powie, ze kwitnąco wyglądam, ciąża mi służy - do zobaczenia za miesiąc to się opłatkiem połamiemy - 70 zł proszę ;-)
hehe moja zawsze mi sie pyta czy chce usg
;-) to bede 3 mac kciuki zeby zrobila ci kochana usg albo ladnie oczkami pomrugaj 

Magd.a
Dzień dobry, wczoraj wróciłam padnięta..
Niestety na wystawie nam się nie powiodło.. mieliśmy lokatę II, ale wybory tego sędziego były co najmniej dziwne, im brzydszy pies, algo gorzej przygotowany tym wyższa lokata
ale za to wygraliśmy 4 miejsce na najlepszej grupie hodowlanej.
kwiatuszek chyba pytał czy byłam w Poznaniu na wystawie, nie niestety nie, ale był brat mojego Pasjansa :-) - Poker :-)
Niestety na wystawie nam się nie powiodło.. mieliśmy lokatę II, ale wybory tego sędziego były co najmniej dziwne, im brzydszy pies, algo gorzej przygotowany tym wyższa lokata

kwiatuszek chyba pytał czy byłam w Poznaniu na wystawie, nie niestety nie, ale był brat mojego Pasjansa :-) - Poker :-)
zafasolkujęodzaraz
taki właśnie mam zamiar, powiem, ze bym chciała USG i zobaczę co on powie. Cały czas się łudzę, ze się dowiem co we mnie siedzi ;-)
Madzia no to gratuluje psiakowi
zafasolkuje to powodzenia

zafasolkuje to powodzenia
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Dzien dobry!
Kurcze, oczywiscie nie dam rady nadrobic bo przeciez gdzie tam...niemożliwością...
Fifcia STU TAKICH ROCZNIC WAM ZYCZE!!
Martocha ściskam mocno, trzymaj sie kochana:**
Lovka ja jestem Katarzyna Anna
Imię Ania jak najbardziej mi sie podoba
Fasola ło siet to za sam "przegląd" bierze Ci dżinekolog 70 zł? Moj ten tutejszy 50 zł a kielcecki 100 jak nic a z usg 120. Dziady jedne skonczone
No i zapomnialam co mialam...standardowo...
Kurcze, oczywiscie nie dam rady nadrobic bo przeciez gdzie tam...niemożliwością...
Fifcia STU TAKICH ROCZNIC WAM ZYCZE!!
Martocha ściskam mocno, trzymaj sie kochana:**
Lovka ja jestem Katarzyna Anna
Fasola ło siet to za sam "przegląd" bierze Ci dżinekolog 70 zł? Moj ten tutejszy 50 zł a kielcecki 100 jak nic a z usg 120. Dziady jedne skonczone
No i zapomnialam co mialam...standardowo...
reklama
zafasolkujęodzaraz
Dziura, u mnie wizyta 70 - tzn dzień dobry Pani ewelino ;-) w tym jest przegląd podwozia w pozycji kwiatu lotosu - jeśli trzeba i w tym jest zwykłe USG jeśli trzeba. Jeśli robi USG dowcipne to już dodatkowo 40 zł. Za 4D chyba 80 dopłaty - nie pamiętam.
dziurka a jak się czujesz Ty i laski Twoje?
dziurka a jak się czujesz Ty i laski Twoje?
Podziel się: