Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bo mam małe dłonie i bałabym się że mi się wyśliznie albo coś. Poza tym w trakcie ciąży juz z mężem ustalilismy że kąpanie to będzie jego przywilej bo całe dnie pracuje i prawie czasu z Małą nie spędza więc niech mają chociaż kapiele tylko dla siebieEwika a mogę wiedzieć dlaczego nie chcesz kąpać małej???
Lilka, Lili, Lila. No i Liliana to prawie jak Anna. Bo jest też wersja tego imienia z podwójnym N. Lilianna.Mieszacie mi w głowie, razem z tym moim mężemJa się już przyzwyczaiłam do Ani, a mąż wciąż wymyśla nowe propozycje. Sama nie wiem
Lilka, i jak będą na nią mówić dzieci w szkole?
Lila?
![]()
Kochana żartuję tylko. Zrobisz jak zechcesz i pamiętaj żeby przy wyborze imienia nie sugerować się czyimiś opiniami bo to bardzo ważna i indywidualna rzecz. U nas też nikt entuzjastycznie tego imienia nie przyjął, tzn nikt nie powiedział że brzydkie albo coś podobnego po prostu "aha no ładne takie niespotykane" a niech w nos się ugryzą ;D Ważne że Nam się podobało no i że pasuje do maluszka bo nie wyobrażam sobie żeby córcia miała inne imię niż LilkaEwika imie Lilka jest śliczne. Hm sama nie wiemMoim rodzicom i teściom się za bardzo nie podoba
Ja też miałam być Anną, później Alicją... śmieszna sytuacja że jestem Aleksandrą
Ale zawsze Alą
Piotrek, Ala i Ania
Piotrek, Ala i Lilka
![]()
wzielam sie dzisiaj za porzadki w szafie i hoho swiety mikolaj pelen worek ubran na wydanie
wlasnie szykuje sobie krem z pomidorkow z grzaneczkami dzis na obiadek naszla mnie ochota jak sobie przypomnialam jak ostatnio z siostra i jej ukochanym poszlismy do restauracji taki pyszny byl i wiktorek mojej sis synek zbil talerz i taki mily kelner sprzatal biedak
ale dostal ladny napiwek na pocieszenie
jestem ciekawa czy moja kolezanka wpadnie bo zapowiadala sie na kawe i zrobienie wlosow
o tym imieniu i nie wiem