• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan, Lovka, wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i najsłodsze w życiu :)

Neciuszka to leż i wypoczywaj.

Coś mnie zaczyna pobolewać, @, więc jest nadzieja, że nie będę jak słonica 12 msc chodzić ;) ale termin z 12 tyg z usg mam na 20 więc też jeszcze czas.

A teraz idę spać znów :)

reklama
ehh mowie wam z ta pogoda byla masakra teraz musze cos zjesc bo umre z glodu az mnie ssie tak ze mi sie niedobrze robi :zawstydzona/y: nie wiem o co chodzi mojmu facebookowi ale mi nie pokazuje zdjec i awatarkow :/ masakra moja kolezanka miala termin na wczoraj nie urodzila zero skurczy dzisiaj ma imieninki i tez nic :zawstydzona/y:i biedna sie doczekac nie moze

zafasolkuje witaj w klubie mnie jajniki ciagna i brzuch pobolewa a wogole ostatnio weszlo mi do glowy ze cos jest nie tak z bobasem bo tez nie czuje zadnego smrania w brzuszku:zawstydzona/y: ale 9 grudnia w koncu lece do polski udalo mi sie przekonac mojego ze ja sobie polece wczesniej sama a on doleci:-p i caly miesiac w polsce bomba:) nigdy sie tak nie cieszylam jak teraz:tak:

Lovka & Atanku wszystkiego najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń , żeby te Wasze dziewuszki były zdrowe i śliczne :-) zadowolenia z Małżów i czego tam sobie życzycie ;-)

aaa i żebyście tak hop siup urodziły jeden skurcz jeden party i plum , dziewczyny są :-)

reklama
cześć dziweczyny, miałam coś poodpisywać ale net mi w pracy na godzinkę padł i juz nie pamiętam co czytałam .

Ja miałm tez kiepską noc, nie spałam ale to oczywiste, no i było mi niedobrze na wymioty mi sie zbierało, kuło mnie ciś w brzuchu i te skurcze, no mam juz ich dość, są coraz bardziej bolesne.Noi prze zemnie mąż nie spał bo to sapałam ,to się kręciłam no i do kibelka latałam, bo znowu mi sie sikanie nocne zaczęło, a miaąłm jakies 3 tygodnie z tym przerwy. Mąż w ogóle mnie w nocy drażnił swoją obecnością, a to że za blisko mnie śpi a to przez niego mi gorąco, także należą mu sie ode mnie porządne przeprosiny.

neciuszka
:a ty to nie sprzątaj, nie gotuj tylko plackiem leż !!!!!!!!!!!

fasolka: ja też mam miec badanie szyjki ale 19tego bo moja jest niby twarda ale jakaś mocno chowana

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry