reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja w polsce tez zjem zolty ser tutaj za chiny go nie rusze bo jest mega ochydny ale mojego chlopa dzis wali w glowe :szok:wymyslil sobie na obiad zupe kalafiorowa ok juz ja koncze a teraz mowi ze na drugie danie tez chce ziemniaczki z kalafiorem zasmarzanym i cycem z kurczaka :confused2: ale mi wymysla:-p

reklama
kurde mag może on też jest w ciąży?

wiecie co ja jestem porypana, żeby nie powiedzieć gorzej. Jak co dzień na koniec dnia układam pasjansa pająka, a dzisiaj w duchu zadaje sobie pytanie czy urodzę dziewczynkę - ahhahahahahh czubek ze mnie, jak by ten pasjans mógł cuda zdziałać.

zafasolkuje zapewne sie nie bawem dowiesz czy chlopiec czy dziewczynka ja mam nadzieje ze tez teraz sie dowiem ja chciala bym chlopca:-p zawsze pierwsze dziecko marzyl mi sie chlopak ale byle zrdowe bylo o nic wiecej nie prosze:tak:

a ten moj to chyba w ciazy jest to humorki tez ma swoje:-p a moje i tak go przebijaja w szczegolnosci jak po przytulaskach chce mi sie plakac ze szczescia ale ile musze zanim sie nachodzic zeby go do lozka zaciagnac hohoho

A ja się przespałam przez chwilkę i teraz jestem taka jakaś nie do życia. Ustawiłam sobie budzik bo o 16.15 kończyła się licytacja z body i wygrałam :-)
http://allegro.pl/body-nowe-4-szt-2-uzywane-gratis-i1956458240.html
i
tak chciałam kupić białe (bo te które dostałam są jakieś poplamione a ja jak kupowałam to tylko kolorowe) a wylicytowałam je za 5,60 więc z przesyłką 13,10zł a mam 6 par!

kurcze tak sobie siedze gapie sie w telewizor i odeszly mi sily na gotowanie obiadu dlaszej czesci nie chce mi sie obierac ziemniakow i smarzyc kurczaczka hehe moj chyba bedzie musial sie zaspokoic dzisiaj zupka:p totalny len mnie dorwal :zawstydzona/y:najadlam sie zupka i heh maluch sie cos zaczal krecic zawsze po jedzonku ma wieksza aktywnosc:-p

Ma-gda.. sliczne bodziaki ja juz sie nie moge doczekac zakupow pelna para

Jeera, koniecznie trzeba to wyjasnic! Ja mam mego stracha przed jutrzejsza wizyta u gina. Naczytalam sie juz tyle o mozliwych problemach, ze pewnie babka uzna,ze swiruje. A mam zamiar o wszystko zapytac. Ostatni raz bylam u lekarza jeszcze jako studentka, wiec wstyd na maxa podwojnie.
Zdam relacje co u mnie wyszlo.
A znalezc dobrego lekarza jest naprawde trudno. Ja dostalam cynk od mojej dobrej kumpeli. Podobno babka naprawde interesuje sie kazda pacjentka i poswieca jej duzo czasu i uwagi...Zobaczymy...

Trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo dobrze. Bede wtedy duzo spokojniejsza...

A ja się przespałam przez chwilkę i teraz jestem taka jakaś nie do życia. Ustawiłam sobie budzik bo o 16.15 kończyła się licytacja z body i wygrałam :-)
http://allegro.pl/body-nowe-4-szt-2-uzywane-gratis-i1956458240.html
i
tak chciałam kupić białe (bo te które dostałam są jakieś poplamione a ja jak kupowałam to tylko kolorowe) a wylicytowałam je za 5,60 więc z przesyłką 13,10zł a mam 6 par!

Ja już na bodziaki nie mogę patrzeć, młody tyle tego dostał, że mamy ok 90 par body z krótkim i długim rękawem. Ja wróciłam z miasta i kupiłam 3 pary większych śpiochów, dużego wyboru nie było ale potrzebowałam śpiochów najbardziej, resztę sobie zalicytuje w jakiejś paczce :-)

prawdopodobnie pojde 19 grudnia jak moj J doleci do mnie uparl sie ze chce widziec swojego siusiaka malego :-p hehe sie zdziwi jak beda jajniki :p haha wiecie co czytam sobie tutaj o porodzie w szwecji i wyobrazdzie sobie ze tutaj rodzicie i jak jest wszystko ok idziecie do domu laska urodzila o 19 45 a o 22 byla juz w domu z maluchem :szok: znieczule nie darmowe opieka ponoc ok i ponoc dobrze sie tu rodzi a ja zaczynam panikowac haha

reklama
co tam ciekawego u Was wieczorową porą??
Ja u rodziców siedzę bo moj mężuś wybrał sie na piwo do baru z kolegą z którym umawiał się już od kwietnia, a tu mama mnie wystawiła bo musi iść do dentysty, a zapomniała.
Za to przyniosła mi fajna tunikę z ciucholandii,

Do góry