reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

nom juz nie bawem bede :-) sama sie ciesze bo juz tesknie za polska troszke za pysznym chlebkiem itp moj przyleci pozniej to bede miala wiecej czasu na kolezanki i znajomych :):tak: bo potem pewnie bedzie mnie ciagal do swojego synka:-) a Atanku mam dla ciebie prezent i Amelki:-p i to nie czekolada:p

Fifcia sobie odpoczywa i pisala ze leki co jej podaja maja skutki uboczne hehe jutro zadzwonie do niej zapytac co i jak :-) ale juz sie kobietka nam uspokoila i sie nie denerwuje:tak: a moj bobas sie ruszyl jak uslyszla ze tata dzwoni hehe ale zbieg okolicznosci haha

reklama
no ja mag bede jak mysle juz na l4 wiec bede tez miec czasu duzo ;-)
ty nas ciotka rozpieszczasz ;-)

hehe kogos ta ciotka musi rozpieszczac dopoki swojego bobasa nie moze hehe:-p za swoja wyprawke biore sie jak dowiem co w brzusiu rosnie no i jak w koncu sie zdecyduje gdzie rodzic hehe ale mysle ze od stycznia koncowki juz zaczne gromadzic lozeczko ubranka wozek itp ale za nim ja sie zdecyduje gdzie rodzic to bedzie hoho wyzwanie teraz sobie polatam po sklepach i poszukam co mi sie spodoba i wogole za wozkiem sie rozejrze

Wróciliśmy z zakupów i jestem mega zadowolona bo kupiliśmy prezenty dla wszystkich. Został mi tylko mój skarb...eeeh;-)

moge z toba pochodzic jesli ci krok tiptopowy nie przeszkadza bo maz ze mna chodzic nie moze bo go kur wi ca bierze... ale szybciej nie moge bo mnie skórcze wtedy łapia..

a ja wlasnie mysle co mojemu kupic na prezencik :zawstydzona/y: i sama nie wiem ale musze to zrobic zanim on przyleci hehe a w sumie ma wszystko ale chyba portwel mu kupie bo jego wola o pomste do nieba haha a mi obiecal blender ciekawe co na koncu dostane bo cos jeszcze mowil o slubie i zareczynach haha Atan ja cie wyciagne :p hehe i nie martw sie ja mimo ze brzucha duzego nie mam jeszcze nie ten etap ciazy a ja sie mecze idac do sklepu po chleb :p:-p

No ja zawsze mogę iść po najmniejszej linii oporu i kupić mu grę...ale ma tego tyle że:baffled: Myślę o spodniach bojówkach ale to ryzykowne. Wezmę chyba jego dzinsy i niech mi facet dobierze:)
Naszło mnie na kanapkę z dzemem truskawkowym...jeju ale jak! hahahaha

iwasku mam dzem alle brsoskwiniowy wlasnej robioty :-) moge cie zaprosic bo z truskawkowym gorzej bo wszamalam w poniedzialek ;-)

reklama
hihi jestem za:D Kupi mi to moje kochanie jak będzie wracał:-) Ledwo dzisiaj juz chodziłam po tym markecie. Śmiał się ten mój ze mnie że idę coraz wolniej a on ma coraz dłuższą rękę :-D

Do góry