reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zrób sobie poziom hormonów ,prolaktyny . Czasem zdarza sie miesiąc bez krwawienia ia nie jest to objaw choroby tylko tak bywa i już. Pyscku niech CI to doda sił ,nie poddawaj się bo będziesz miała maluszka. ZObaczysz! Tylko nie wolno się poddawać i trzeba wierzyć ze sie uda a przy takim podejściu nie ma mocnych;-)

Ma-g dla dzieciaków mam gry planszowe i na psp,lalki monster high (ochyyyda) ale takie sa trendy teraz;-)Dla teściowej suszarka z dyfuzorem i jonizacją(bo coś tam plumkała że chce sobie kupić) a dla teścia piła do żywopłotu...akurat na zimę hahahaha. Siostra mojego szczęścia dostanie płytę Adele jej małż książkę botaniczną (profesor botaniki i chciał to ma) moja sis sweterek no i to chyba wsio:)

Ostatnia edycja:
reklama
no łatwo mówić nie poddawaj się ja już nie mam sił i łez na widok I krechy ... mogły mi wczoraj te testy nie przychodzić tak to bym dziś rano nie robiła ... :-( a tak to mam za swoje .... :zawstydzona/y:

pyscek na pocieszenie garść specjalnych dla ciebie fluidków od Amelki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Napewno sie uda i bedziesz miec bobaska !!:*

a ja ide sie polozyc niemam sily a jeszcze 2 dni i niedziela a potem pon i wtorek i raczej l4 ;-)

Pyscku kochana tulę Cę mocno :***
Nie mów, że nie ma już nadziei :no:
Nadzieja jest zawsze!! :tak:
Zobaczysz i nam się uda. Popatrz na Dziurkę, popatrz na Fifkę - one długo czekały na swoje szczęścia i się doczekały. Wiesz, że nie jesteś sama??? Popatrz na mnie. Od lipca się staram i jak na razie doooopa :-( W każdym cyklu pojawia się nadzieja, odliczanie do dnia testowania i dół, bo nie wyszło. Ale po kilku dniach jest lepiej - pojawia się nowa nadzieja, kolejne dni płodne...
Zrób sobie prolaktynę z krwi, hormony tarczycy (TSH) i progesteron. Prolaktynę i TSH ja robiłam w ubiegłym tygodniu. Badania nie są drogie. W następnym cyklu zrobię progesteron, bo chyba mam z tym problem :-( Ale wtedy będzie wszystko wiadomo i będzie można się leczyć...

Nie załamuj się. Popłacz jak tego potrzebujesz. Płacz pomaga. Ale nie załamuj się i miej nadzieję :tak:

Pyscku ja tez miałam czarne myśli ale potwierdzone dodatkowo przez lekarza ...i po 8 miesiącach się jednak udało dlatego będe zawsze powtarzała że jak się człowiek odpowiednio nastawi to medycyna jest bezsilna! Nie dziwię się ,miałaś nadzieję po tamtym teście ale nie tym razem to uda się w następnym. Inaczej nie możesz myśleć i nie wolno CI się załamywac bo to działa tylko na niekorzyść !!!!! W tyłek dam i zobaczysz!:eek:
Koniecznie zrób badania! moze się okazać że to kwestia wyregulowania czegoś i stres zupełnie CI nie jest potzrebny. Uszka do góry

Ostatnia edycja:
Pyscku, strasznie mi przykro, popłacz, pozłość się, rozwal coś i walcz dalej, bo na pewno się uda, zasługujesz na to. Jak każda tu.

Dziewczęta, walne ruszenie, właśnie mi się przypomniało, imieniny teściowej, muszę coś kupić, kwiatek styknie?

Sil..to zależy jak bardzo lubisz teściową :-D:-D:-D:-D:-D

Ja zawsze daję kwiatek doniczkowy lub coś z kosmetyków. Teraz jest dużo fajnych zestawów a tego nigdy za wiele

reklama
IWASKU no niestety większość tych prezentów to nie na moją kieszeń :-p my chcemy w tym roku bardzo tanio oblecieć! Troszkę mamy do obkupienia... jedni i drudzy rodzice, bracia, dziadkowie... a zbieramy na wózeczek więc chcieliśmy tak symbolicznie coś kupić no ale niestety nie mam pojęcia zielonego co... :-(

Sil Iwasek ma rację :-p ale myślę, że jakiś ładny storczyk byłby OK ;-) ale to jeszcze też zależy od tego w jaki sposób obchodzi się u Was imieniny...

Do góry