reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

wbrew pozorom Madziu nie jest tak drogie: gry na allegro kupiłam juz od 15 zł! (spadające małpki w sklepie po 60 zł) . Najdroższe prezenty dla teściów bo moje szczęście uważa że oni tyle na niego łozyli więc nie będzie oszczędzał ale to tez po 120 zł wiec całkiem całkiem. Te cholerne lalki tylko drogie jak diabli! a takie brzydkie:confused2: (89 zł) . Dużo kupiłam na allegro z mozliwością osobistego odbioru i dlatego drogo nie wyszło:-)

W marketach są naprawdę fajne zestawy i kosmetyków ,ręczników lub np fajnej nalewki(dla dziadka) . Moje kochanie zażyczyło sobie pod choinke nawilżacz powietrza dla maluszka:) Zawsze to jakaś oszczędność

A wiecie juz jaki wózek chcecie?

Ostatnia edycja:
reklama
A to faktycznie nie jest źle... ta piła do żywopłotu tak mi zabrzmiała na dobre 300zł :-p no ale my myślimy czy by symbolicznie rodzicom nie zrobić kopi płyty z Naszego wesela bo jeszcze się nie doczekali :-) ale oczywiście u fotografa w ładnym pudełku i z obrazkami żeby nie było :-p

Ja myslałam o elektronicznej ramce na zdjęcia. Mają już dwie wnuczki ,dojdzie wnuczek i widzę że mają porozkładane fotki więc coś takiego pewnie by im przypadło do gustu . Przyda się na prezent za rok:-)

Co do tej piły to tez się nie spodziewałam a to 128 zł i dwa lata gwarancji,całkiem spora i przyda się na działce(tatuś ma wszystkie urządzenia typu podkaszarki kosiarki piły itd) typowy zbieracz sprzętu.:-D
Ostatnio sekatorkiem moje szczęscie podcinało wysokie tuje...podejrzewam że to go skłoniło do zakupu "tatusiowi" takiej zabawki hihihi

Ostatnia edycja:
Też mi się właśnie podoba:) Na razie dostałam aparat...później przyjdzie czas na ramkę:-D:-D:-D Oj ten nasz niunio będzie opstrykany że hej!

Pyscku ale za niedługo będziesz miała!!! Uwierz w to! teraz to Ty się martw kochana dlaczego nie ma @! a kiedy masz wizytę u ginekologa jakąś najbliższą??

reklama
Do góry