ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Jejku Sil a na czym polegają te skurcze przepowiadające>??? bo ja myślałam, że to jest to samo co te skurcze braxtona hicksa czy jakoś tak.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ooo widze ze dzidzia nie jest jeszcze obrucony oj to czeba bedzie zrobic jeszcze jedno Usg na koniec grudnia i jak dalej sie nie dwruci to bedzie porod posladkowy chyba ze beda starac sie go recznie obrucic w szpitalu a słyszałam ze to nie jest przyjemne ani porod posladkowy ani obracanie dzidzie i tak mysle ze jak bede miała prawo wyboru to poprosze o cc jak by dzidzia sie nie obruciła.
Fionka ja mam we wtorek wizytę i mam nadzieję, że mały już przygotowany do porodu... w każdym bądź razie myślałam, że jak nie jest obrócony to CC obowiązkowo...
A co do macierzyńskiego to te 10 tyg to strasznieeeee krótko!!!!!
Ale czemu to nie jest wskazaniem? Myślałam, że Francja to cywilizowany kraj... A szerokie biodra nic nie znaczą, liczy się miednica...
wreszcie namówiłam mojego męża na winko :-) właśnie poszedł przynieść![]()