• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamiav z tym mlekiem to z przyzwyczajenia, bo ja codziennie rano wypijam kubek mleka i tak, że dzisiaj wypiłam tylko parę łyków i stwierdziłam, ze polecę przed praca na badania. Jak bym tak wytrąbiła cały to na bank by te badania szlak trafił.

Powiedzcie mi jak to jest z kolejkami na badania itp. czy ciężarna ma pierwszeństwo? Czy to zależy tylko od dobrej woli pozostałych uczestników zabawy?

reklama
Lamia plamienie raz było małe, a tak nic takiego się nie dzieje, to po co szukać nie wiadomo gdzie. Pójdę we wtorek a teraz biorę dupka i odpoczywam. Gdyby coś się działo to wtedy IP zostaje, gdzie czy trzeba czy nie mnie zostawią w szpitalu za cp dziękuję jak nie konieczne teraz.

Fasolka a nie wiem nawet

Ja tu dylemat mam :D człowiek nie siedzi na codzień w tym to myśli. Pan Tadeusz to do XIX wieku nie?

wiesz co to chyba zalezy od dobrej woli ludzi, sama się raz zastanawiałam kiedy wykorzystam swój błogosławiony stan ale jak na razie nikt mi niegdzie z tego powodu nie ustąpił. A czy jest to gdzieś uregulowane to nie wiem, dawcy krwi mają pierwszeństwo i na gabinetach napisane jest, a o nas ani słowa :-(

W takim razie jak potrzeba muszę wykorzystywać krwiodawstwo :-). Jeszcze nie skorzystałam ani razu z przywileju, ale prawdopodobnie w najbliższym czasie mi się to przyda.

Ale mi się dzień wlecze

Ostatnia edycja:
witam sie moje kochane i ja :-)
Pyscku- kochana moja nie zalamuj sie i nie trac nadzieji ulozy sie kochana i bedzie dobrze doczekasz sie swojej fasolki :-) oby jak najszybciej kochana :* caluje cie mocno i tule zrob sobie badania tak jak dziewczyny pisza i moze idz jeszcze do innego ginia na konsultacje:zawstydzona/y:
Zafasolkuje- w szwecji wiem ze nawet mam pierwszenstwo w kasie w sklepie:P ale w polsce hmm roznie bywa chyba najbardziej od dobrej woli ludzi a najgorsze sa starsze babusie ktore nic nie robia caly dzien ale musza wejsc przed toba bo sie spiesza:dry::sorry2:
Neciuszka- to sie cieasze ze juz plamien nie ma bierz tego dupka i odpoczywaj :tak:
a ja wczoraj od mojego dostalam bombonierke hehe :szok: tak bez powodu hehe:eek: a dzis nie mogl wstac do pracy pojchal o 2 godziny pozniej :wściekła/y: i mi od rana marudzil ze mu sie nie chce ze chce odpoczac itp:-ppocieszylam go tylko ze zaraz weekend i chwile pozniej lecimy na misiac do polski:tak:

magenta: tobie się marzy powrót do Polski a ja bym chętnie gdzieś wyjechała, tylko nie wiem gdzie :-D

fasolka:
a co ty krew oddajesz?

neciuszka: no tak ja na przymus trzeba odpoczywać to się nie chce, najlepiej to z własniej woli sobie leżeć na kanapie, ale rzadko się zdarza :tak:

A ja się chwalę że w końcu dzisiaj odbieram swój dowód na zmienione nazwisko i adres, trochę to trwało bo nie chiało mi sie chodzić załatwiać ,ale mam doś tłumaczenia po lekarzach jaki adres, jakie nazwisko i tp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry