reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no to zrób te dwa pozostałe jak bety nie chcesz i leć! Albo w sumie najlepiej to zadzwoń do ginekologa i powiedz jaka jest sytuacja i co masz robic w tym wypadku??

reklama
Witajcie kobitki...

U mnie duzo nowosci nie wszystkie miłe ale co takie zycie:-(
ide Was nadrobic przynajmniej troszke bo wiem ze wszystkiego nie dam rady

Iwasku, nie lubię wcale :p więc ja się nawet nie wybieram, jak się domyślasz, zresztą, ja się z nią widziałam od słynnej wyprowadzki w nocy raz. I na imieniny nie zamierzam się fatygować nawet telefonicznie.

Pyscku, zadzwoń do gina, zapytaj, może test wadliwy... nie chcę Ci robić nadziei, ale coś jest nie tak ewidentnie.

Zaczęły mi się skurcze sialalalaa

reklama
Dobra moje kochanie mnie wygania już więc na dzisiaj kończę ploteczki:)
Payscku Sil ma termin na 15.12 :)
Trzymajcie się kobiałki i spokojnej nocki:-)

Do góry