reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Wiadomość od Fifki:!
"Hej! U mnie nieźle. Nie mam skurczy ale boli mnie brzuch i plecy. Ogólnie jakieś stany depresyjne mam i straszny ze mnie nerwus i panikara... "
"Hej! U mnie nieźle. Nie mam skurczy ale boli mnie brzuch i plecy. Ogólnie jakieś stany depresyjne mam i straszny ze mnie nerwus i panikara... "
magenta :)
Fanka BB :)
ma-gda pozdrow fifke odemnie a przy okazji zapytasz ja czy mogla bys mi podac jej numer to zadzwonie albo napisze do niej
bo biedula sie martwi ja z reszta tez sie martwie o nia a tak razem w kupie ja podniesiemy na duchu
jestem ciekawa jak tam neciuszka po wizycie u ginka?? Neciuszka daj znac bo o ciebie tez sie martwie

ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Mag już napisałam... na pewno nie będzie problemu ale zawsze lepiej zapytać ;-)
Co do Neciuszki to nic mi nie wiadomo.... :-(
Co do Neciuszki to nic mi nie wiadomo.... :-(
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
A w ogóle to teraz mi się przypomniało o Pyscku! Co z nią?? tzn w sumie to co z jej @??? mam nadzieję, ze nie przyszła... jakoś mi to umknęło
witam z tego co wiem @ niema w poniedzialek idzie na betke a dzisiejszy test ciazowy jedna kreska... wiec niewiem oco u niej chodzi z wykresu nic nie wynika ...
trzymam nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ael ale filmik wow:-)slodziak
fajny kojec i konik ;-)
a i bodziaki tez ;-)
a ja bylam na zakupach i prawie nic nie kupilam prucz czerwonego portwela dla siebie ;-)
dla mamy mikolaja tzn ozdobe na stół swiateczna
dla taty na gwiazdke ksiazke i plyte z kolendami
i koniec a zmeczylam sie ze hej leze i odpoczywam ;-)
mag mama mi sie pyta czy pamietasz o przyprawie...
Jestem jestem, du.pa blada z ginka bo wyczekalam sie z innymi babkami a tu facet przyszedl z informacja ze doktorek utknął ponoć w Warszawie na jakimś sympozjum. leżę i dupka wzięłam właśnie. we wtorek teraz będzie przyjmował, a w międzyczasie gdyby coś się działo to IP ostatecznie.
magenta :)
Fanka BB :)
Madziu dziekuje :* za numerek
hehe
Neciuszka to kochana lez i odpoczywaj i uwazaj tam na siebie
;-) jestem z toba duchem
:-) ale w sumie ten lekarz cie zalatwil :/ biedna tylko mi sie tam nie denerwuj bo pamietaj ze to poteguje wszystko bedzie dobrze i badz dobrej mysli:-)
Atanku poszukam tej przyprawy jak bede w weekend w wielkim markecie
o czekoladzie tez pamietam
a i bede 9 grudnia
w poslce i dlugo bo az do stycznia

Neciuszka to kochana lez i odpoczywaj i uwazaj tam na siebie

Atanku poszukam tej przyprawy jak bede w weekend w wielkim markecie
Ostatnia edycja:
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A ja kułam do egzaminu i teraz opracowuje pytania do drugiego więc troszkę jestem nieobecna...
piorę właśnie kocyk taki gruby dla mojego maluszka i zostanie mi już tylko białe pranie: pieluchy tetrowe, kombinezon, rożek i czekam jeszcze na te body, które dziś zamówiłam no i WSIO!!! teraz tylko pozostaje spakować torbę no i poczekać do stycznia, żeby ostatecznie wykończyć kącik malucha (żeby się nie zakurzyło) no i mogę w sumie rodzić

piorę właśnie kocyk taki gruby dla mojego maluszka i zostanie mi już tylko białe pranie: pieluchy tetrowe, kombinezon, rożek i czekam jeszcze na te body, które dziś zamówiłam no i WSIO!!! teraz tylko pozostaje spakować torbę no i poczekać do stycznia, żeby ostatecznie wykończyć kącik malucha (żeby się nie zakurzyło) no i mogę w sumie rodzić

Podziel się: