• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magda: ja moje mu przeważnie też tak odpowiadam, bo mój jedyny typ to Johny Deep i piosenkarz Jared Lato, jak oni mogą być zazdośni o aktorów których nigdy w życiu nie spotkamy to nie wiem :-D- faceci

Z mojego stanu wiedzy wynika, że nie przyszła. Ale wiecie, zaczynam się martwić poważnie o mineralną, bo jej nie było tyle czasu...

Sil dzięki za info ;-)co do Mineralnej to też czasami o niej myślę! a numeru chyba nikt do niej nie ma... orientujesz się może na kiedy ona miała termin??

Lamia no tak dlatego zazwyczaj wolę uniknąć bezsensownej dyskusji i po prostu mówię, że nie w moim typie :-p

Fasolka no to w sumie też za niedługo... A może ma jakieś problemy... sama nie wiem.

Kwiatuszku ja tez bym chciała tatuaż po porodzie sobie zrobić ale wzdłuż kręgosłupa od karku i chce, żeby to był napis, który będzie miał dla mnie głębokie znaczenie... :-p

Jakoś tak w moim terminie też miała termin... Ciekawe, co u niej...

To ja mam super męża pod tym względem, bo o aktorów to nigdy nic, a mam Przyjaciela, który mi się podoba, może teraz nie, ale jak się poznawaliśmy z 4 lata temu to było mega przyciągania i nic nie powiedział i nadal nie ma nic przeciw. Zresztą, oboje pokazujemy sobie czasem kto się podoba, on mi pokazuje facetów, ja mu kobietki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry