reklama
S
Silmiriel
Gość
Kojec to przyda sie do ogrodu i jak będziemy jeździć do taty na budowę
czy choćby do kuchni sobie wstawię.
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ja przed chwilką prasowałam pościel młodego ale myślę, że na ubieranie jeszcze za wcześniej, poczekam chociaż do 06.12 na wizytę u ginka i zobaczymy co mi powie ciekawego... a jak nic się nie będzie działo to zaczekam do stycznia.
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Ja czekam na połówkowe jak na boskie zmiłowanie i zaczynam kompletować wyprawkę :-)
No brzuch chyba mi zaczyna lecieć w dółwięc nie jest źle. najwyżej męża "zmuszę" do pobawienia się piersiami
![]()
Niech się bawi, u mnie to w 100 % zadziałało

ael: żeby to się dało tak bez stresu przechodzić ,ja naprawdę sie staram ale za bardzo to przezywam, bo tylke czekałm na dzidziusia,
no i te moje skurcze , w ciągu dnia to jeszcze jakoś tak mam ich moze 5-6 razy ale na wieczrów to czasami co pare minut się powtarzają także jest ich sporo, a gin nic nie powiedział więc mysle i rozmyślam o co chodzi z tym moim organizmem
A bierzesz magnez na te skurcze?
Powstrzymajcie mnie... Mam ochotę pościel ubrać Dzieciową...
Ubierz, co Ci tam szkodzi, ja przykryłam wszystko szczelnie kocem i było ok. Baldachimu w ogóle nie zakładaj, jak dziecko będzie i baldachim też to będzie się zbierał kurz i dziecko alergii albo gorzej astmy dostanie.
S
Silmiriel
Gość
Znalazłam sobie inne zajęcie. Robię sznureczek do zawiązania sweterka, który moja mama zrobiła
teraz kończy drugi
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A ja tak z innej beczki bo się uśmiałam teraz z mojego męża jak nie wiem...
ostatnio mąż przy jakimś filmie pytał się mnie o któregoś tam aktora czy mi się podoba na co odpowiedziałam, że nie jest brzydki ale nie w moim typie. Wtedy on się strasznie oburzył, że ja na pewno kłamie bo o kogo on nie pyta to ja mówię, że nie w moim typie
no i powiedziałam mu, że podoba mi się aktor Vin Diesel, który gra główną rolę w filmie "Szybcy i wściekli", no i teraz przed wyjściem do pracy zobaczył reklamę, że dziś leci na TVN o 20 i mówi, że nie mam prawa tego oglądać
ja zaczęłam się śmiać to powiedział, że zabierze mi kabel z telewizora
zazdrośnik....
Przepraszam, poprawka, jutro leci ten film
ostatnio mąż przy jakimś filmie pytał się mnie o któregoś tam aktora czy mi się podoba na co odpowiedziałam, że nie jest brzydki ale nie w moim typie. Wtedy on się strasznie oburzył, że ja na pewno kłamie bo o kogo on nie pyta to ja mówię, że nie w moim typie

Przepraszam, poprawka, jutro leci ten film

kwiatuszekq20
ten kociak to malutki w sesie lody jeszcze jest a ja zrobie do konca obiad poprasuje i ide do papierniczego musze se cos kupic i sie czyms zajac jak siedze w domu
i mnie kusi na tatuaz kolejny ale m sie nie zgodzi pewnie
i mnie kusi na tatuaz kolejny ale m sie nie zgodzi pewnie
reklama
zafasolkujęodzaraz
hyhyhy ma_g mój tez ma czasem takie fazy
kwiateuszek, a ile już masz?
kwiateuszek, a ile już masz?
Podziel się: