reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

silka: na koniku sama bym pojeździła :-) fajny kojec przyda sie napewno tym bardziej jak za darmochę,
Mój tez chce sam łóżeczko robic ale ja nie pozwalam chce brac w tym udział :tak:

reklama
Ja przed chwilką prasowałam pościel młodego ale myślę, że na ubieranie jeszcze za wcześniej, poczekam chociaż do 06.12 na wizytę u ginka i zobaczymy co mi powie ciekawego... a jak nic się nie będzie działo to zaczekam do stycznia.

No brzuch chyba mi zaczyna lecieć w dół :) więc nie jest źle. najwyżej męża "zmuszę" do pobawienia się piersiami ;)

Niech się bawi, u mnie to w 100 % zadziałało :-D

ael: żeby to się dało tak bez stresu przechodzić ,ja naprawdę sie staram ale za bardzo to przezywam, bo tylke czekałm na dzidziusia,
no i te moje skurcze , w ciągu dnia to jeszcze jakoś tak mam ich moze 5-6 razy ale na wieczrów to czasami co pare minut się powtarzają także jest ich sporo, a gin nic nie powiedział więc mysle i rozmyślam o co chodzi z tym moim organizmem

A bierzesz magnez na te skurcze?

Powstrzymajcie mnie... Mam ochotę pościel ubrać Dzieciową...

Ubierz, co Ci tam szkodzi, ja przykryłam wszystko szczelnie kocem i było ok. Baldachimu w ogóle nie zakładaj, jak dziecko będzie i baldachim też to będzie się zbierał kurz i dziecko alergii albo gorzej astmy dostanie.

ael: biorę magnes ale g... daje i mam jeszcze buskopan bo mi przepisał ale nie bardzo mam chęć sie karmić lekami , wczoraj dopiero wzięłam jedną tabletkę na nioc i nie wie mczy przez nią nie było mi niedobrze

A ja tak z innej beczki bo się uśmiałam teraz z mojego męża jak nie wiem...
ostatnio mąż przy jakimś filmie pytał się mnie o któregoś tam aktora czy mi się podoba na co odpowiedziałam, że nie jest brzydki ale nie w moim typie. Wtedy on się strasznie oburzył, że ja na pewno kłamie bo o kogo on nie pyta to ja mówię, że nie w moim typie :-D no i powiedziałam mu, że podoba mi się aktor Vin Diesel, który gra główną rolę w filmie "Szybcy i wściekli", no i teraz przed wyjściem do pracy zobaczył reklamę, że dziś leci na TVN o 20 i mówi, że nie mam prawa tego oglądać :-D ja zaczęłam się śmiać to powiedział, że zabierze mi kabel z telewizora :-D zazdrośnik....

Przepraszam, poprawka, jutro leci ten film :-p

ten kociak to malutki w sesie lody jeszcze jest a ja zrobie do konca obiad poprasuje i ide do papierniczego musze se cos kupic i sie czyms zajac jak siedze w domu:)
i mnie kusi na tatuaz kolejny ale m sie nie zgodzi pewnie

reklama
Do góry