• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia to dość częste masz te skurcze. Ja czasme wieczorem czuję i wtedy nospa i kąpiel relaksacyjna. Przechodzi i mam spokój. Lekarka mi mówił aże jak się powtarzają co 10 min to do szpitala. Skonsultuj to jeszcze bo skurcze przepowiadające wiadomo że będą i nie ma się co stresować ale nie wiem jak z taką częstotliwością.

A z innej beczki,wiecie coś na temat termometrów na podczerwień? Np Topcom.

Sil ja ubrałam wczoraj i wszystko przykryłam grubszym kocem.Moje szczęście tak samo się cieszyło(pomagał mi oczywiście) jak ja:-D

Nie, chyba nie ubiorę, bo faktycznie się zakurzy, szczególnie baldachim :) ale wieczorem Wam może poślę pewną fotkę, albo może zaraz...

No ja baldachimku nie mam. Ubrałam tylko pościel ,karuzelki też nie wieszaliśmy jeszcze. Chciałam mieć na wszelki wypadek wszystko przygotowane;-) Dawaj foteczke :-)

silka: no dawaj foto zaraz

fasolka: mój mąz już wymyślił, kupi cienkiej kiełbasy i usmaży z cebulką do ziemniaków i jakaśsałatka, takze skoro tak chce niech ma mi wszsytko jedno

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry