reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fasolka no Ty się tylko nie załatw tak jak ja z tym sprzątaniem... ja Cie doskonale rozumie bo ja również uwielbiam porządek ale uwierz mi nie warte to jest tego co teraz muszę przeżywać! :-( nie wspomnę już o sytuacji Fifki, która jest sto razy gorsza ale ja teraz nie mogę już nawet wyprasować paru pieluch... :-(

reklama
Pojawiała się dzisiaj Lamiav bo mam wrażenie,że jej dawno nie było, a mam zbyt dużego lenia żaby sprawdzać wstecz

ma_g ja ostatnio coraz bardziej olewam. Ogarniam chałupę z grubsza raz w tygodniu i tyle. Jak teściowa ostatnio opierdzieliła to olałam nic nie poprawiałam nie doczyszczałam. Wali mi to wszystko oby z dzieciątkiem wszystko było ok do końca.

Ostatnia edycja:
Magdalena bo tak właśnie jest... w szpitalu co prawda dochodziła tęsknota no i ogóle takie "załamanie" tym miejscem więc i tu źle i tam niedobrze... Heh ja mówię... po tym miesiącu to ja chyba bzika dostane i w psychiatryku wyląduję jak się nie przyzwyczaję...

Atan śliczny brzuszek! Rośnie jak na drożdżach! :tak: Mnie też wypycha ostatnio!
P1060834.jpg

Lamiav pisała do mnie jakoś ostatnio na komórkę. U niej chyba wszytko w porządku :tak:

Fasolka Magdalena ma świętą rację... naprawdę lepiej od początku ostrożnie i powoli, niż pod koniec nie móc NIC!

a no własnie mineralna pokaz brzuszek ;-)

fifka mam wrazenie ze twoj brzuszek z dnia na dzien jest wiekszy ;-) śliczny ;-)

Moja babcia jak wczoraj u mnie była to powiedziała że wyglądam jak dziecko z Afganistanu :eek: Chude rączki i nóżki... i brzuch tylko wystający :-D

Atanku mnie dopiero teraz zaczyna wysadzać. Bo tak to ciaża urojona była :-D

reklama
Do góry