reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kochane,chciałam Wam życzyć wszystkiego dobrego.
Przede wszystkim zdrowia Wam,Waszym Dzieciaczkom oraz Waszym bliskim:) Świąt przepełnionych radością i miłością:)
Staraczkom spełnienia ich największego marzenia:)

Dbajcie o siebie i o swoje największe skarby,które nosicie pod sercem albo juz przy cycu:)

Wesołych Świąt!

reklama
kartka swiateczna.jpg

W ten wieczór Wigilijny niech przy Waszym stole panuje zgoda i miłość a poczucie rodzinnego ciepła i jedności będzie mocnym fundamentem, dodającym sił i odwagi podczas podejmowania najważniejszych życiowych decyzji życzy Magda z futrami :-))

Niech te Święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci,
biały puch niech z góry spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie pięknie
i radość będzie wszędzie!

Życzy Emilia z mężem i Konradkiem :*

choinka.jpg

Dziewczyny moje kochane, ja również życzę wam udanych w gronie rodzinnym, przy pełnym stole, w zdrowiu i z mnóstwem prezentów Świąt.
Abyście wypoczęły i wykorzystały ten czas na obcowanie z najbliższymi i oczywiście z waszymi dzieciaczkami tymi w brzuszku i tymi juz na świecie :-D
buziaczki

moje ciasteczka świąteczne z których robie takie małe paczuszki
Zobacz załącznik 419358

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kochane! Dziękuje wszystkim za życzenia i również po raz drugi życzę Wam wszystkim zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia! Przede wszystkim pełnych miłości i ciepła :*:*:*

Magd.a a gdzie Twój wybył? pisałaś, że rano go wyprawiłaś.
Magalena piękna choinka, zazdroszczę. Ja mam tylko stroiki świąteczne choinkowe :-(
A ja dziś ledwo żywa jestem, moja mama się narobiła (wszystkie potrawy w jeden dzień), a ja jestem zmęczona :-). A Amelcia to się chyba nie może doczekać jutrzejszego jedzonka.

Wam także wesołych, rodzinnych, wzruszających świąt Bożego Narodzenia!!!

Oj Doniu mam nadzieję, ze jednak nie będą zbyt wzruszające bo z moimi hormonami ostatnio to może być kiepsko :-p

A ja właśnie zabieram się za pieczenie pierniczka na maślance i sernika :-)
Miłego dnia kochane!!!!

a ja siedze chwilowo sama, mąż w pracy zbieram sie w żółwim tempie i czekam na tatę, mojego mężusia dopiero około 19stej zobaczę .
Ja juz wszystko upiekłam i zrobiłam wczoraj, nawet miałąm dom na błysk posprzątany a rano wsaje i syf jak nie wiem ale co tam, zaraz ogarne trochę.

A i pochwalę sie ze udały mi sie moje pierwsze swiateczne gołąbki :-D

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyć trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.

____________________$$$
_____________________$$$$$
___________________$$$$$$
_________________$$$$$$$
_______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$
______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____________$$$$$$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
________$

Kochane moje Wesołych Świąt :*:*:*:*:*

reklama
ale tu dzis cisza ;-) ja ubrana umalowana i czekamy za reszta rodzinki beda kolo18tej wiec przyszlanm do was ;-) a was niema.. wiec jeszcze raz wesołych świat ;-*

Do góry