reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael no to witamy w gronie @piastych, ja już zapomniałam co to ;)

Ael: ooo współczuję , mimo że nie mam @ tylko parę miesięcy to czuje sie jakbym jej wcale nie miała i chciałabym zeby już tak zostało :-(

A cichajcie....tak fajnie było nie mieć przez 11 miesięcy tej wrednej @.... i teraz mnie kurczaki zalewa, ale przynajmniej nie boli tak jak przed ciążą.

Fifka, zostaje w szpitalu, czeka na usg bo ma rozwarcie. Na razie czekam na więcej info.

reklama
Oj no to już cicho w tej sprawie siedzę ;)

Lamia jak ci się to powtarza to skonsultuj się z ginem

Wózek zapakowany wyniesiony na strych, choinka też przy okazji aż mam pokój większy.

Wymyśliłam dziś pizzę na obiad :D tylko że nie mam blaszki odpowiedniej to sobie zrobimy coś w rodzaju pizzerinek chyba

Ostatnia edycja:
ael: jesteś ??? bo coś misie to ciasto strasznie lepi do rąk (to drożdżowe) ile mogę jszcze mąki dopisać, oprócz tego co oczywiście jest w przepisie ??
Wiedziałm zeby nie brać sie za ciasto drożdżowe ale tak mi sie chce takich bułeczek ze hej.

neciuszka: u mnie jeszcze choinka stoi jkos nie chce mi sie jej składac,
Dobrze ze juz wózek zapakowałas ,:-)ja jakbym miała w domu to byum jeżdziła nim po cąłym mieszkaniu :-)

Wiesz co ja nie bardzo mam miejsce chwilowo a chcemy posprzątać zrobić obiad i mąż ma mi pomóc w pisaniu tych prac na zlecenie żeby szybciej było.

A co za ciasto drożdżowe robisz? bo mi drożdży od pizzy zostanie może bym co Zrobiła :D

A wózek wyoglądałam wczoraj pojeździłam po korytarzu napatrzyłam się dziś a że miejsce zajmował znacznie jednak to trzeba go wynieść jeszcze się nim wyjeżdże ;)

Lamia weź tyle mąki ile Ci potrzeba by ciacho się nie lepiło. Ale no tak jest z drożdżowym, będzie się lepić i już, trzeba wyrobić a potem zeskrobać z palców i odstawić do wyrośnięcia.

IMG_9158.jpgIMG_9185.jpg4865d12349.jpg
Mineralna mogę prosić jakieś zdjęcie córci ?? :)

neciuszka: robię bułeczki z nadzieniem z przepisu Ael

Ael:
no podypałam jakies pół szklanki dodatkowo , i jak zaczęłam ugniatać i ugniatać to zaczęło to jakoś wyglądać i juz położyłam dowyrośniecia, :-D moze mi cos wyjdzie z tego ;-)

mineralna: jaka malusia ta twoja córeczka, śliczna,
jak sie czujesz , boli cie jeszcze rana po cc??

A mnie znowu skurcz łapie, ale i tak rzadziej niż w nocy

No i smaka narobiły baby jedne :p i też zrobię a co tylko nie mam przepisu ael ale jakiś inny zobaczymy co mi wyjdzie bo i tak drożdży mi od pizzy zostanie.

Mineralna cudna ta fotka z malutką na wadze :)

reklama
Oj kochane bardzo boli do tego dzis rano zauwayłam że jedna z pętelek sie rozwiązała i druga ciagnie do środka

Do góry