reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
f
specjalnie dla Pyscka spozniony torcik urodzinowy ;-) pomysl zyczenie ;-)
Zobacz załącznik 423023Zobacz załącznik 423021Zobacz załącznik 423022
nazywa sie artystyczny nielad ;-)
atanku sliczny torcik:D

Ale piekny torcik :)

A ja sie usze pochwalic mała zaczeła cyca ciągnąć :) bo tak to odciągałam i z butelki dawałam :)
gratulacje:)

Ja własnie skonczyłam prace z psychologii pisac bo mi sie przypomniało ze mam ja jutro oddac a ja nie napisałam do konca haha:D
ide spac bo jutro od 8-17 szkoła:/
bede za wami tesknic cały dzien:D

Teraz to nie wiem,pewnie na Karowej tak jak planowałam. Znajoma rodziła niedawno na Inf. i bardzo narzekała na opieke po porodzie i podejście pielęgniarek. Chodziliśmy tam do szkoły rodzenia:) Ja mieszkam dwa przystanki wcześniej ;)

Neciuszka wózek bardzo fajny:) Cieszą takie zakupki co:-)

U nas bez zmian. Dzwoniłam do mojej lekarki ale niestety miejsca nie było. W poniedziałek mam się zgłosić i jak nie tu to w tym drugim szpitalu mnie zostawią. Wydaje mi się że młody sam się zacznie wykluwać w niedzielę..nie wiem mam jakieś takie przeczucie.

No to prawie sąsiadkami jesteśmy :-p ja na Stawki mieszkam :)
A Karowa mocno polecana przez wszystkich :)
Więc trzymam kciuki sąsiadko :)

witam ;-)
ael a ja siem zastanawiala czemu mi nic nie napisala na temat lerzaczka ;-) a ty nie widziala ;-P
dzis jade do rodzicow wiec bede malo na neciku...
a wczoraj mialam kryzys i plakalam ale cuz porzegnany maz przytuli i uspokajal;-) a teraz juz go niema bo do pracy jechal...
naraziue ide se dalej pospac ;-)

Dzień dobry laseczki :)

Ja jak zwykle wstała a mąż śpi jeszcze ;)

Tak patrzę na ten wózek bo stoi u nas w pokoju dopóki później go mąż na strych nie wyniesie i chyba tak na serio dociera do mnie że będę mieć dziecko ;) i tam będzie malutka istotka w nim.

Atanek aż się uśliniłam na to ciasto twoje :)

Pyscek madziulek a sio a sio żeby te @ nie przyszły do was a fasolinka siedziała

Ael no to witamy w gronie @piastych, ja już zapomniałam co to ;)

reklama
witam was
Atna: no i torcik wyszedł, i jak pysznie wygląda, mniam :-)

madziulka: no masz objawy jak na fasolkę, ale ale lepiej sie nie nastawiać , po cichu trzymam &&&&&&&&&&& żeby to jednak było to ;-);-)

pyscek:
ty taka przekonana, ze nie ma dzidzi w brzuchu, ale może jest cień nadziei ?!:tak:

Ael: ooo współczuję , mimo że nie mam @ tylko parę miesięcy to czuje sie jakbym jej wcale nie miała i chciałabym zeby już tak zostało :-(

Neciuszka: oj nie dziwię się, że dociera do ciebie, ja czasmi to jeszcze się łapię na tym że nie wierzę, ale jak leżę i czuje kopniaczki to wtedy sobie myslę :o naprawdę mam tam moje dziecko, to cud

A ja miałam koszmarna noc, nie spałam nie wiem gdzies do 4 rano, miałam ogromnie dużo skurczów, były krótkie może o 30 sekund, ale co chwilkę, zaczynały się jakby od ukłucia w udo i tak w góre na brzuch, który twardniał , nie mogłam leżeć ani na prosto ,ani na bokach, wycmi się już chciało, mimo że one nie były jakieś bolesne, ale z bezradności nawet juz sobie łyknęłam nospę, ale nic nie pomogła.
Do gina mam dopiero na 18, ale tak sobie mysle ze jak dzisiaj bęzie to samo to będę musiał w poniedziałek się z nim skontaktować, bo nie wiem czy to normalne czy nie

Do góry