reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Będzie dobrze zobaczysz... Ja tez bralam bromka ale po poł tabletki i przez 4 cykle... Ja przed wizyta zrobie jeszcze testa zeby wiedziec, bo moze o czyms nie wiem ale watpie... Chcialabym zeby cos sie w koncu okazało bo oszaleć mozna:wściekła/y:
Olciu tak jak juz moze podczytalas, @ brak od 3 stycznia testy robilam z moze 3 tyg temu i jedna krecha... Sama nie wiem co jest... a jak przygotowania do slubu??? Zycze udanej imprezki panienskiej :)

Madziulek to faktycznie zrób testa... a może cykl się wydłużył ???:>:>
Ja ostatnio mam tak rozregulowane że jeden cykl ma 20 dni a drugi 30 albo i 40 ....
Przygotowania do ślubu teraz mogę powiedzieć pełną parą... nie wiem w co ręce wsadzić i ciągle tylko odhaczam zaznaczam zapisuje a i tak boje się, że jeszcze o czymś zapomniałam... :p no i oczywiście kieszeń boli .... :p
a po panieńskim na pewno dam znać i opisze ze szczegółami .. :)Dziękuje :)

reklama
Olcia ja to Ci zazdroszczę... My juz prawie 3 lata zaręczeni i brak środków na weselicho... Wolimy remontować dom, ale nie powiem ze czasem zazdroszcze mężatkom i w ogole... ale mam nadzieje ze przyjdzie na mnie czas i bede sie mogla Wam pochwalic kiedy w koncu bedzie ten nasz dzien... a co do ślubu to nie martw sie wszystko będzie dobrze :)

Madziula my w połowie mamy wesele finansowane przez rodziców, gdyby nie to na pewno nie zdecydowalibyśmy się na tak duże przedsięwzięcie - odbyłby się ślub z obiadem dla najbliższej rodziny... :p
Wierzę że w końcu i Ty nam napiszesz że za x dni będzie Twój wielki dzień :) Życzę Ci tego z całego serca:*

a do wszystkich staraczek tak sobie czytałam "złote myśli" i ta zapadła mi w pamięć:

‎"Wszystko jest możliwe. Mogą Ci mówić, że masz 90% szans, 50% szans lub 1% szans, ale to Ty musisz wierzyć i walczyć."
— Lance Armstrong

Także do roboty :)

ja na sekundke bo znikam spac a widze ze staraczki kochane sie zjawiły ja teskniłam za kazda ;*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla kazdej z was ;*
milej nocy kochane :*

oolcia no mam nadzieje ze za tydzien chociaz cos sie rozkreci ;-)i spadnie jak jasny niespodziwany grom z jasnego albo ciemnego nieba bo sie doczekac nie moge a ja malo cierpliwa wiadomo do cierpliwych nie naleze..nawet test robilam w 10dniu fazy lutealnej...

Atanku zobaczysz ja coś czuje że będziesz rodziła wtedy kiedy ja będę mówiła "biorę sobie Ciebie za męża... ":D haha :) najgorsze jest to że nie będę miała wtedy telefonu i nie będę mogła tego odczytać tak od razu i wysłać Ci smska z gratulacjami!!:p

Oolcia no. Jeśli się nie mylisz to będzie problem cię poinformowac ze rodze weszlam na telefonie bo spać nie mogę.. ale Oolcia Ja nawet twojego numeru telefonu nie mam:-(

Hej ho :)

Doszly mnie sluchy, ze siebellka zle czuje imartwi, wiec przybywampocieszyc przykladem wlasnym, zeby sie w swoim zlym samopoczuciu samotna nie czula.
zobacz kochana na moj suwaczek. Od 5tc wlasciwie leze w lozku. W 7tc mdlosci takie, ze lezalam i lzy mi z bezsilnosci po polikach plynely a m. musial na 4 cale dni i noce wyjechac. Sama jak palec, glodna, zemdlona,wsciekla, wszystko smierdzi... Tydzien gemu zaczelo sie rzyganie tak co kilka dni a ja sie tego od panicznie boje i wymiotujac placze ze strachu.
teraz z mdlosci 24h zostaly taki od 16 do... No wlasnie kora to godzina? Bekam jak dziad oblesny,brzuchol pokluwa, jak juz uda sie zasnac, to budza bolace piersi. Spie do 12 a o 16 juz padam. Jak juz ide spac to nie moge zasnac.. Zoladek ciezki, cofka, bekanie, niedobrze jak nigdy w zyciu.

Nikt nie obiecywal, ze bedzie rozowo ale obiecuje ci, ze zdarzaja sie lepsze dni. Ja dzis znalazlam sile na zmiane poscieli, drobne zakupy i uwaga! pojscie na mani i pedicure. Przyjechali goscie, poszlismy do knajpy i nawet zjadlam kluski! Teraz przez te kluski cierpie ale gdybym mogla, to bym jeszcze raz zjadla :)

Jesli lykasz witaminy to mi pomglo branie ich wieczorem, prze snem zamiast rano... Nawet zaparcia mniejsze.

Nie smutaj! Dzidzia bedzie! :) jak chcesz spac, to spij, jak nie masz sily, to nic nie rob. Twoj organizm przechodzi teraz rewolucje i mega wysilek! Nie przejmuj sie co inni mysla i gadaja - ty jestes w ciazy, oni nie. Kazda ciaza inna. Dla nieorych stan bloslawiony, dla innych przeklety i na pochybel tym, co powtarzaja, ze ciaza to nie choroba. Bo ja np sie czuje momentami bardziej chora niz kiedykolwiek! Zmana poscieli wykancza mnie fizycznie i musze godzine odpoczac. Tak jest i juz.

Sciskam cie skarbie mocno!

witam sie z rana bo spac nie moge a widze ze tu spia jak nic moze uda mi sie zasnac jeszcze...

pok ojoj biedactwo <głaszcze> mam nadzieje ze wymioty przejda :-*<przytul>

a moje kombinacje domowe sposoby na wywołanie porodu spowodowaly tylko ze od 3:49 mecze sie w lozku z obolalym podbrzuszem jak w czasie okresu....i co chwile jestem mokra albo mi zino albo cieplo i tak na zmiane i sie raz zakrywam a raz odkrywam z kołdry...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry