reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

miq: i ja tez w srodę :-D, co to będzie za dzień ,hihih

A co do butów, to ja nie mam żadnych, kozaki stoja i też się zastanawiam czy je chować, kurtkę już schowałam, i mierzyłam płaszczyk, wyglądam tak smiesznie ze szok, bo zapinam się tylko na górny guzik, i taka piłka mi wystaję, :rofl2:, a mam ochote na takie buciki, bo miałam coś podobnego w tamtym roku i były wygodne, a musze mieć wygodne buty na spacerki , czekam tylko do końca aukcji i zobacze czy mi sie opłaci przebijac cene
ROYAL_FASHION ŁADNE 10212 9R20 GREY R40 (2205706207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

sliczne ale narobiłaś mi smaka, myslicie że można już wyskoczyć w balerinach?

Sun będzie dobrze, zawsze będziecie mieli już więcej informacji
gocha na pewno serduszko już zobaczysz
no to w pierwszy dzień wiosny wszystkie do ginekologa, dobre he he, ja późno mam wizytę, pewnie meldować będę w czwartek

reklama
hejka dziewczęta:)

Sun: Dobrze że idziesz. Może wizyta nastroi cię pozytywnie:)

Gocha: Ja byłam w takim czasie jak ty pierwszy raz i co prawda serducha jeszcze nie widziałam, ale była fasola widoczna:)

Rozszalałyście się z tymi wizytami w środę:) Palce od wciskania F5 będą czerwone;)

Miq: taka jak wczoraj miałam pogode to byłam w butach z odkrytymi palcami ale miałam rajstopy :) ale cienkie .

Miałam chyba z20 stopni wcozraj.

A tak wogóle jestem po naukach przedślubnych i dniem skupienia dla narzeczonych i mam dośc ale powiem wam mądre rzeczy tam mówili . I powiem wam że np jak mówili o dialogu małżeńskim uwazam to za potrzebne super sprawa. Polecam nawet tym którzy kościelnego nie planuja iść na takie nauki i posłuchac bo naprawde super

to chyba czas odświeżyć butki, tyle co ja teraz wychodzę do ludzi to dam rade, a na spacer adidasy i dresik
my przed ślubem byliśmy na weekendowym kursie przedmałżeńskim-super sprawa

Miq: wiem mysmy nauki przedślubne mieli 6 godzin i wczoraj skupienia prawie 3 h . Ale super najbardziej podobał mi sie wykład o psychologi kobiet i mężczyzny o róznicach itd.

A ja wam powiem zastanawiam sie czy czasem w ciazy nie jestem

ja jutro jadę do szkoły rodzenia to wyjdę w końcu z domu yupi, tylko żeby pogoda sie nie zepsuła,

Mineralna:
ale bys miała psikusa, chyba nie planowaliście tak szybko dziecka, a dlaczego tak myślisz masz jakies objawy ?

Kobiety macie jakies fajne przepisy na dania na parze, bo już mi posmyslów brakuje a jem dopiero niecały tydzień i nie wiem co sobie zaplanować na kolejne dni

Nie nie planowałam żadngo juz dziecko po to mój partner koncem lutego wazektomie zrobił. ale mam takie same objawy jak przy tej ciazy chociaz może to przesilenie zimowo-wiosenne

mineralna: że twój facet się na to zdecydował, to jestem w szoku, ja kiedyś mojemu coś wspominałam, ale nawet tak nie powąznie to się oburzył

reklama
Mineralna to Twój facet się już podwiązał?

Lamiav tu masz np przepisy na dania: Gotowanie na parze | Kotlet.tv

Co do podwiązywania mój tez pewnie by się na to nie zgodził... heh chciałabym wygrać w totka wtedy chciałabym mieć nawet 5 dzieci :-D

Dziewczyny powodzenia na wizytach! Sun Tobie pozytywnej diagnozy i szybkiego zafasolkowania! Tobie Gocha widoku pięknego serduszka! A tobie Miq zdrowej i dużej fasolki! No i czekam na relację z wizyt!

Nie wiem co się dzieję z Konradem... nawet na chwilę nie chce zostawać sam... odłożę go do łóżeczka to jest taki płacz ze aż biedaczek się zaczyna dusić, nie da się tego zignorować... a na kolanach śpi jak anioł... Kochana przylepa ale oprócz małego mam też inne obowiązki i czasem jest to dość męczące... Nie wiem... może ma skok rozwojowy? Albo się przywyczaił do tekiej mojej bliskości... :sorry:

Do góry