reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja już nic nie rozumiem. Co lekarz to inna wersja :confused2:
Zgłupieć można. Oczywiście rób tak jak Ci każe Twój lekarz.

Ja teraz bez leków jestem w ogóle (poza Folikiem). W tym cyklu miałam laparo.
Lekarze twierdzą, że powinnam dostać @ bez luteiny (w co mi osobiście baaaardzo ciężko uwierzyć). Ale czekam grzecznie... Jak do 15 maja @ się nie pojawi to 16 maja mam już zapisaną (na wszelki wypadek) wizytę u ginekologa. Walczę dzielnie, choć czasem sił brakuje :tak: Ale widzę, że ty też walczysz :-) &&&

Pyscek nie rozumiem twojego gina.... serio... luteina blokuje owulacje jesli jest brana przed owu... Z tego co wiem to nawet jest taka informacja na ulotce. Mi gin kazał robić testy owu i brać lutke dopiero dzień po pozytywnym teście. - wcześniej miałam monitoring by sprawdzic czy wogóle mam owu i czy testy sie z nia pokrywają. - bo właśnie gin mówił że luteina blokuje owulcje jak sie ja bierze przed.... na jakiej podstawie twój gin wyliczył ze ty 13 masz owu? :no:

powodow plamień może być kilka... np.

- jeśli faktycznie wczoraj było owu to znaczy ze pękł pęcherzyk graafa i stąd może być plamienie.
- może to być na zagnieżdżanie zarodka jesli owu było w innym terminie (np we wtorek 17 bo wtedy też był skok - i wtedy jest 5 dzień po owu czyli idealnie na zagnieżdżanie) no i ten spadek tempki niema książkowy przy zagnieżdżaniu.
- masz niedobór progesteronu - ale skoro bierzesz lutke to wykluczamy.

Dodam ze lutka moze zablokować owu ale wcale nie jest powiedziane ze musi. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry