reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama

Ja oglądałam filmiki na youtube z taką Panią i też tak właśnie przewijała więc ja już od początku opracowałam taką samą technikę!| Jest bardzo dobra bo nie ciągniemy dziecka za nogi tak jak przeważnie się łapie...

rampers słodki:) Nie chodziłam do żadnej szkoły. Mi się wydaje jednak, że nie ma takiej rzeczy przy dziecku której matka nie opanuje w chwilę. Kto jak nie my, nie?;) 'tak mi się wydaje...:/

Ael: Jaki on duży! jeszcze chwila i będzie ci chodzić:)

|Oczywiście, że masz rację :-pmatka to matka :-)

Witam szanowne forumowiczki. Informuję, iż oto narodziła się dziś o godz. 14:30 królewna o wadze 3,550kg. Poniżej 1-sza jej foteczka. Pozdrowionka od "tatuśka" ;).
DSC_0334.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

Lamia gratuluję!!! :*:*:* Ale dumnemu tatusiowi również gratuluję!!! Cudeńko :*

Sil świetny ten Twój suwaczek z mleczakami! :-)

Lamia sliczna gratuluje szybko sie uwinelas czekamy na Was
Necia malutka rosnie widac po niej bardzo slodka kruszynka ani sie nie obejrzysza a bedziecie w domku

a tu co taka cisza kurcze u nas grzmialo deszczu zero a teraz ponoc pali sie las

Ostatnia edycja:
reklama
dagne niesamowite a ile się na początku stresu najadłam bo ona taka mała i delikatna, tatusiowi lepiej poszło trzymanie córci ;-)

uprasowałam furę ubranek i najchętniej bym spać poszła ale chwilowo nie mam gdzie bo daje farbą w pokoju jeszcze dopiero na noc będzie można rozłożyć łóżko które stoi na środku pokoju no i ono dość ciężkie jest więc z rozkładaniem poczekam na męża bo boję się podnosić toto. heh zemściłam dziś w myślach i do Kasi że nam nikt z domowników nie pomoże i mąż przed pracą bo ma drugie zmiany wstaje o 6 maluje jedziemy do małej i on potem do pracy to teść o dziwo normalnie wrócił i nie wynaleziono mu innej roboty więc ku mojemu zdziwieniu pomalował nam na raz ściany dwie co są na ciemno o tyle mniej na jutro i szybciej do normalności.

Lamia gratulacje

kwiatuszku mam taką nadzieję lada dzień na łóżeczko ją przeniosą z inkubatora :-)

gocha do tatusia podobna to ładna ;-)

Do góry