reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fasolka cudowne te Twoje dziecię :* proszę jak już szaleję a jeszcze nie dawno była tak maleńka :*

Lamia już urodziła! Jak się nie mylę to dzisiaj o 14.30 córeczkę! ważyła 3530g! Chyba!

Witam szanowne forumowiczki. Informuję, iż oto narodziła się dziś o godz. 14:30 królewna o wadze 3,550kg. Poniżej 1-sza jej foteczka. Pozdrowionka od "tatuśka" ;).
DSC_0334.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

reklama
Hej dziewczyny :) dawno tu nie pisałam, choć staram się regularnie podczytywać:) ale piszecie tak dużo, że czasem nie nadążam :p
Śliczności te Wasze dzieciaczki :)
Lamiav - GRATULUJĘ CÓREŃKI!!!
Fasolko, Łucja piękna!!!
Neciuszko, Twoja Małgosia też cudowna, obie dziewczynki takie dzielne na pewno już zaraz nie będzie widać, że w ogóle się wcześniej urodziły :)
Sleepy, i jak tam Twój maluszek? odwrócił się w końcu? byłaś w szpitalu na jakiejś wizycie kontrolnej? w ogóle to śmieszotka jesteś :D z tym konkursem to sięuśmiałam jak nie wiem! :D
Ael, jaki Wiktorek przystojniak!!! i jaki już do przodu w rozwoju!!! super!!! i jak łądnie sam siedzi, Julci jeszcze daleko do samodzielnego siedzenia
Fifka, Konradek słodziak na maksiora :) no i fajnie masz z tą chustą... słyszałam, że to bardzo zdrowe dla maluszków, szczególnie jeśli chodzi o sferę emocjonalną... ja żałuję, że nie skusiłam się u Julii, a teraz to już chyba trochę za późno, JUlia już swoje waży, a poza tym nie wiem, jak zareagowałaby na taką formę transportu :p
Donia, mąż przystojniak że hoho!!! widać po kim Amelcia taka ślicznotka :)
Sil, Domi super księżniczka :)
Dagne, Twoja księżnczka też przeurocza!!!
Atanku Amelcia jaka urocza!!! a jak ślicznie wyglądała na chrzcinach! Ty również pięknie wyglądałaś :)
Magdalena, IWASEK Wasi kawalerowie też na medal!!! a jacy przystojni!!! jest w czym wybierać na tym forum!!! muszę koniecznie Julii pokazać :D
Jej!!! jak ten czas leci!!! te dzieciaczki już takie duże!!! i tyle ich tutaj na forum!!! super! oby tak dalej!!! Dlatego Pyscku, Truskawciu, Aga27, Kwiatuszku, Milia, Danao, Oollciaa, Soglam i wszystkie pozostałe staraczki (przepraszam, że nie wszystkie wymieniłam...) życzę Wam szybkiego i zdrowego zafasolkowania:D

A ciężarówkom zdrowego donoszenia i szybkiego i szczęśliwego porodu!!! :)
Przepraszam, że nie do wszystkich się odniosłam, ale nie do końca ogarniam ogrom tego wątku :-p

Ostatnia edycja:
witam ;-)
nie nadrabiam bo niedam rady ale powiem wam ze wygralam ksiazke ;-) na spotkaniu swiadomej mamy ;-)

LAMIAV WIELKIE GRAtulacje !!!Śliczna księżniczka wracaj do siebie szybko i do nas ;-)

necia śliczna ksiezniczka;-)
fasolka łucja slodziasta i śliczna ;-) nastepna ksiezniczka ;-)

donia no fajny tatus ;-P

lalus gdzies ty była?aaa szlajalas sie ;-P

pyscek jak tam musze wykresik odwiedzic ;-) a jak plamienie ustalo ?

ee wiecej nie nadrobie.. bo glowa mi peka...

pyscek nie smutaj sie zobaczymy jaka tempka jutro bedzie !! trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Olcia: gratuluje umowy!:) Nic tak nie cieszy jak czas nieokreślony;) Ja czekałam czekałam i się nigdy nie doczekałam takiej:)

Sil: Jakie postępy! Lecą błyskawicą:)

Donia: Fajną masz rodzinkę:)

Fasola: Ach ta łamaczka męskich serc..;)

Lilly: Aaa.. Na takiego uparciucha jak mój nie ma siły. Postanowił nie robić za nietoperza i siedzi na tyłku;) Do szpitala nie pojechałam, ale dzwoniłam i kazali mi przyjechać 4 maja chyba że coś się będzie dziać wcześniej. Jakoś lepiej mi się zrobiło i pewniej jak wiem co robić. Tylko mam teraz schizy śluzowe bo co dziennie inny i każdy podejrzany, ale to chyba nie czop. Ael mówi że nie przegapię to wierzę;)

Atan: co za książkę wygrałaś farciaro?:)

Necia: rób fotki pokoju jak już porozkładacie wszystko:)

A ja wróciłam z pobrania krwi. Zapytałam kto ostatni w kolejce, zgłosił się starszy pan to sobie usiadłam i czekam. A tu jakaś Pani powiedziała, że ja to chyba bez kolejki... Takiego mordu w oczach tłumu nie widziałam od dawna;) Generalnie poczekałam..;)
Mój mężu jaki dla mnie dobry ostatnio muszę go pochwalić.. Wczoraj mnie zabrał do kfc nawet! wierzcie mi, że to zasługuje na długie łaaaaał..;)

Hej dziewczynki! :-)

Ostatnio wpadałam z dobrymi wieściami, jednakowoż tym razem jest inaczej..zajrzałam do Was ot tak..bo zatęskniłam..można?
Podczytuję Was w miare regularnie i mniej więcej wiem co u której ale po kolei…

Lamia….ogromniaste gratulacje dla Waszej trójki…spisaliście się na medal:-D
Neciuszce już gratulowałam..ba,nawet w czółko ucałowałam i chyba włosy do oka włożyłam z radości przy całowaniu i nawet męża najwspanialszego pod słońcem bo wyściskałam w szpitalnym holu….a niedługo mam nadzieje wyściskać całą trójke..i pana D.:-D
Donia to,że Amelka śliczności dziewcze to Ty kochana wiesz…ale tatuś….mmm…..:-)
Laluś..witam nową forumowiczke;-)
Atanku Amelka slicznie rośnie,jak na drożdżach:tak:
Sleepy Ty żeś jest po prostu niemożliwa….ja koniecznię chcę Cię zobaczyć w tej sukni i w ogóle na tym ślubie. Aaaa…brzuch masz taki do całowania,piekny!:-)
Dagne co tam u Ciebie? Jak Kalinka się miewa? Dawno jej nie widziałam…a szkoda bo te włoski mnie zachwycają. Jeśli wstawiałaś zdjęcie to przegapiłam niestety…:-(
Lilly,Sil,ewika…Wy dziewczyny wiecie,że ja kawalera mam na wydaniu za jakieś 10 lat? Ja wiem wiem…10 lat różnicy to sporo no ale mieć taką teściową jak ja..ba…taką swatowa toż normalnie większej reklamy nie potrzeba. W ogóle dziewczeta miejcie się na baczności…..przyszła teściowa Waszej córy jest wśród nas…:-D
Natkusia mam nadzieję,że u Ciebie jest już wszystko ok. :tak:
Fasolka…:*:happy:
Iwasku…te oczęta…ech…cudne:):rofl2:
Magdalena,Fifka..Wasi chłopcy są wspaniali i najważniejsze,że zdrowi a czy jest troszkę za ciężki czy za duży czy cokolwiek innego..no to co…są jeszcze mali,dopiero kilkumiesięczni i pewnie nie raz jeszcze ich waga się zmieni. Najważniejsze,że nic im nie dolega….:tak:
Pyscku…ja mam..chyba,muszę sprawdzić jak będę w domu także zostaw na pw jakis numer tel. To napisze Ci i ewentualnie wyslę bo ja już nie potrzebuję. :tak:

Magda gratuluję nowej pracy. A jak M. się miewa?:happy:
Olciaaa nie gratulowałam więc Gratuluję! Widziałam fotki na Fb,wyglądałaś prześlicznie. No i Tobie również gratuluję i życze sukcesów w nowej pracy:tak:
Aga a co u Ciebie? Jak staranka?:happy:
Miq..powodzenia i trzymam kciuki za egzamin. Jak się czujesz Mamusiu?:-D
Milia…&&& już na maj:-)
Gochaa udało się? Gratuluję!!!:-D
Danao…kiepska ze mnie wróżka..ale wierze,wciąż wierze i trzymam&&&:sorry:

Uff….jak kogos pominęłam to przepraszam…nie ogarniam czasem aż tylu wieści na raz,na szczęście tylko dobrych…

W ogóle powiem Wam dziewczyny,że wszystkie macie śliczne te dzieciaczki,aż serce się raduje patrząc ileż to wątek ma już „wychowanków”.ile Mamuś przeszło całą ciąże z z nami,ile tu radości,wsparcia w trudnych chwilach,przyjaźni i ciepła można znaleźć. Owszem..były i momenty gorsze,płaczu i smutku,pocieszenia i wsparcia…ale na tym polega idea tego miejsca,której moc nie została przeze mnie odnaleziona nigdzie indziej. Warto ją pielęgnować,warto podtrzymywać dobrego ducha tego miejsca dla nas i dla następnych,którzy zechca dołączyć…..

reklama
Kogo moje piękne,niewyspane oczy widzą! Dziurka!:):*
Odzywaj się do nas częściej.. Widzisz,konkurs był, nagrody.. a ty przegapiłaś;) Weselicho się szykuje że hoho! Ale kieca będzie wyjściowa jednak a nie jak menel;) Dorwałam taką z promocji i ledwo ledwo, ale się dopięłam;)
Jak tam życie płynie? Już troszkę spokojniej? Z młodym się dotarliście? Wg mów tu wszystko:)

Laluś: słuchaj.. taka sprawa jest.. Weź mi też zrób, co?:p

Do góry