Hej dziewczynki! :-)
Ostatnio wpadałam z dobrymi wieściami, jednakowoż tym razem jest inaczej..zajrzałam do Was ot tak..bo zatęskniłam..można?
Podczytuję Was w miare regularnie i mniej więcej wiem co u której ale po kolei…
Lamia….ogromniaste gratulacje dla Waszej trójki…spisaliście się na medal
Neciuszce już gratulowałam..ba,nawet w czółko ucałowałam i chyba włosy do oka włożyłam z radości przy całowaniu i nawet męża najwspanialszego pod słońcem bo wyściskałam w szpitalnym holu….a niedługo mam nadzieje wyściskać całą trójke..i pana D.
Donia to,że Amelka śliczności dziewcze to Ty kochana wiesz…ale tatuś….mmm…..:-)
Laluś..witam nową forumowiczke;-)
Atanku Amelka slicznie rośnie,jak na drożdżach
Sleepy Ty żeś jest po prostu niemożliwa….ja koniecznię chcę Cię zobaczyć w tej sukni i w ogóle na tym ślubie. Aaaa…brzuch masz taki do całowania,piekny!:-)
Dagne co tam u Ciebie? Jak Kalinka się miewa? Dawno jej nie widziałam…a szkoda bo te włoski mnie zachwycają. Jeśli wstawiałaś zdjęcie to przegapiłam niestety…:-(
Lilly,Sil,ewika…Wy dziewczyny wiecie,że ja kawalera mam na wydaniu za jakieś 10 lat? Ja wiem wiem…10 lat różnicy to sporo no ale mieć taką teściową jak ja..ba…taką swatowa toż normalnie większej reklamy nie potrzeba. W ogóle dziewczeta miejcie się na baczności…..przyszła teściowa Waszej córy jest wśród nas…
Natkusia mam nadzieję,że u Ciebie jest już wszystko ok.
Fasolka…:*
Iwasku…te oczęta…ech…cudne

Magdalena,Fifka..Wasi chłopcy są wspaniali i najważniejsze,że zdrowi a czy jest troszkę za ciężki czy za duży czy cokolwiek innego..no to co…są jeszcze mali,dopiero kilkumiesięczni i pewnie nie raz jeszcze ich waga się zmieni. Najważniejsze,że nic im nie dolega….
Pyscku…ja mam..chyba,muszę sprawdzić jak będę w domu także zostaw na pw jakis numer tel. To napisze Ci i ewentualnie wyslę bo ja już nie potrzebuję.
Magda gratuluję nowej pracy. A jak M. się miewa?
Olciaaa nie gratulowałam więc Gratuluję! Widziałam fotki na Fb,wyglądałaś prześlicznie. No i Tobie również gratuluję i życze sukcesów w nowej pracy
Aga a co u Ciebie? Jak staranka?
Miq..powodzenia i trzymam kciuki za egzamin. Jak się czujesz Mamusiu?
Milia…&&& już na maj:-)
Gochaa udało się? Gratuluję!!!
Danao…kiepska ze mnie wróżka..ale wierze,wciąż wierze i trzymam&&&
Uff….jak kogos pominęłam to przepraszam…nie ogarniam czasem aż tylu wieści na raz,na szczęście tylko dobrych…
W ogóle powiem Wam dziewczyny,że wszystkie macie śliczne te dzieciaczki,aż serce się raduje patrząc ileż to wątek ma już „wychowanków”.ile Mamuś przeszło całą ciąże z z nami,ile tu radości,wsparcia w trudnych chwilach,przyjaźni i ciepła można znaleźć. Owszem..były i momenty gorsze,płaczu i smutku,pocieszenia i wsparcia…ale na tym polega idea tego miejsca,której moc nie została przeze mnie odnaleziona nigdzie indziej. Warto ją pielęgnować,warto podtrzymywać dobrego ducha tego miejsca dla nas i dla następnych,którzy zechca dołączyć…..